Täytekakku
ArjaMarjan keittiössä
ArjaMarjan keittiössä
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 3-4-5 kpl kakun koosta riippuen)
  • jauhoja
  • 1 osa perunajauhoa + 2 osaa vehnäjauhoja)
  • 1 t leivinjauhetta
  • 175 asteessa Kakku on kypsä kun se kauniisti irtoaa vuokan reunoilta, eikä tikkuun taikinaa
  •  
  • Täyte
  • 4 kanamunan keltuaista
  • 1/2 dl sokeria
  • 4 rkl maizenaa
  • 1 dl laimentamatonta seljankukkamehua
  • 2-3 dl vispikermaa
  • mansikoita

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.