Carsun blogista bongasin mainion idean gluteenittoman täytepitkon tekemiseen ja totesin tämän tavan sen verran näppäräksi, että teen kyllä pitkoja samalla tekniikalla toistekin
Olen viime viikot ollut aikamoisen pitkomanian vallassa. Erilaisia pullapitkoja ja -pötköjä on ollut paistumassa kotiuunissa harva se ilta, ja lisähilpeyttä olen saanut pullataikinoita käsitelleistä koulun oppitunneista
En ole kovinkaan innokas munkin syöjä, tuppaavat närästämään. Ei sitten useinkaan niitä tule tehtyä, sitä paitsi minulla on onni "omistaa" erittäin hyviä munkkeja paistava anoppi
Korvapuustien perusteella tuli tuntuma, että tästä taikinasta voisi tulla hyvät täytepitkot. Farina lähetti jokin aika sitten minulle kokeiltavaksi uusia jauhoseoksiaan, joihin kuuluu myös pulla- ja munkkijauhoseos
Tänään leivoin vähän liikaa pullaa. Aluksi oli vain tarkoitus tehä yksi aprikoosinen bostonkakku, mutta ajattelematta sen enempää tein taikinan ja huomasin sitten, että tästähän tulee kaks kakkua
Heti herättyäni aloin vaivaamaan pullataikinaa. Nykyään vaivaan taikinan aina kattilassa, ei tule turhaa tiskiä ja taikina pysyy mehevänä kannen alla suojassa vedolta
P. y. d. e. t. i. n. k. m. ä. p. o. j. a. ,. u. s. l. v. ". N. h. r. E. +. H. V. 3. (. ). 5. 0. g. 1. /. 2. 7. -. 8. L. ö. S. J. 4. 6. c. K. A. M. b. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.