Sain reseptin jo kymmenisen vuotta sitten ystävältäni, joka siihen maailman aikaan toimi edelläkävijänä ja jo bloggasi juurikin näitä ihania leipäreseptejä
T. ä. l. a. i. s. e. t. v. o. m. n. h. u. k. S. ö. ,. p. r. y. P. j. 7. d. 1. 2. 3. 0. g. -. B. f. z. b. L. V. K. 5. O. 4. R. N. 6. A. ) l. d l. p s. t l. r k. p a. r u. m i
Käytin ruispaahtoleipää, että olisi aavistuksen terveellisempää ja täyttävämpää. 1 pkt ruispaahtoleipää. Kypsennetään 200 asteessa noin 15 minuuttia tai niin kauan että leipä saa vähän väriä. 1 pkt ruispaahtoleipää
Mozzarella-fetajuustoleipä. Mozzarella-fetajuustoleipä. Nosta rulla leivinpaperin päälle, ripottele pinnalle vehnäjauhoja (ettei liina tartu leipään ja sotkeennu) ja anna leivän kohota liinan alla vielä 30 minuuttia ennen paistamista. Kun leipä on kohonnut liinan alla ja on paistovalmis, tee leivän pintaan muutamia viiltoja (näin leipä ei halkeile) ja paista uunin keskitasolla 200 asteessa noin 25 minuuttia, kunnes leipä on kauniin kullanruskea
Myslileipä. Leivo taikinasta kaksi pitkän mallista leipää ja kohota pellillä sillä aikaa kun uuni lämpenee, tee leivän pintaan viillot terävällä veitsellä ennen paistamista
Täytettyleipä. Leipätaikina. Vaivaa huolellisesti, helpoimmalla käy yleiskoneella tai leipäkoneella. Katso postauksen lopusta vinkit maidottomaan ja munattomaan leipätaikinaan
T. u. l. e. k. o. I. t. a. i. s. p. h. r. ä. d. m. n. M. ,. g. y. E. z. c. b. J. v. f. j. ). U. ö. K. -. H. 1. 3. 2. 0. 7. 5. 6. S. L. A. 4. P. Ä. N. R. d l. t l
Torta al testo on umbrialainen hyvin perinteinen ja suosittu resepti. Oikeasti leipä paistetaan testo-nimisellä valuraudalla, mutta sitä tuskin Suomesta löytyy, joten eiköhän uunikin paremman puutteessa käy
Tortano eli italialainen täytettyleipä tuli minulle tutuksi Leila Lindholmin Vielä yksi pala. Leipätaikina kaulitaan, täytetään, rullataan ja paistetaan, ja lopputuloksena on ihana, ja hieman tavallista juhlavampi ja ruokaisampi leipä, joka maistuu ilman päällisiäkin
Mutta nyt reseptiin niin kerkiätte leipoa vielä vaikka iltateelle ihanaa tuoretta leipää. Tämän aamuinen resepti löytyi Anna Bergenströmin kirjasta Joka kokin keittokirja
Toivottavasti tykkäätte reseptistä. Tänään haluan jakaa teille yhden arkiruokasuosikkini. Täytetyt paprikat ovat helppo, nopea ja terveellinen ateria esimerkiksi lounaalle
Yllättääkö makeanhimo sinutkin hieman turhan usein. Itse olen oikea herkuttelija ja viime aikoina olen taas kiinnittänyt huomiota liialliseen sokerin puputtamiseen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.