Taas kerran kohti alkavaa viikkoa. Paketti jauhelihaa on helppo poimia kauppakärryyn. Kaikkiin ruokiin (kolme ateriaa) tuli käytettyä 400g jauhelihaa per ateria. 400g jauhelihaa. 400g jauhelihaa
Pihvi on valmis, kun pinta taas reilusti pisaroi. Lisää jauhelihaan vain suolaa ja pippuria. Hampurilaispihvit on helppo tehdä itse jauhelihasta ja valmistaa ne grillissä
500 g jauhelihaa. 500 g jauhelihaa. Tarkoituksena oli tehdä ihan perinteistä pekoni-jauhelihamakaronilaatikkoa, mikä on ihan älyhyvää - toisin kuitenkin kävi
Ulkona kun meinaa taas pakkanen painaa päälle ja tuuli puhaltelee jäätävästi. Jääkaapissa oli perunoita, sipulia, jauhelihaa, vähän nuutumaan päin oleva paprika ja pari töpperöä kermaa
Joulua tuutataan taas täysillä, joten vaikka alkukuusta hieman innostuin paleoliittisen joulumenun suunnittelusta ja kokkailusta, niin ehdin jo joulujoulujoulu -toitotuksen keskellä kyllästyä koko aiheeseen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.