Voitteko kuvitella, täällä sitä taas ollaan. Nyt alkoi tuntua siltä, että kivoja reseptejä on taas tullut kokeiltua, sellaisia joita on ollut mukava kuvata ja joita tulee tehtyä myöhemminkin, joten on tarve saada ohjeet talteen
Rapsakan lohen ohje löytyi Maku -lehdestä, mutta tuunasin hieman, koska ohjeessa oli ruislimppua ja sitä ei kyllä kotoa löytynyt, joten hapankorput saivat toimia ja nehän toimi vallan mainiosti
Parsakausi on parhaimmillaan. En vielä kymmenen vuotta sitten pitänyt juurikaan mistään keitetyistä kasviksista, kyllä niitä söin jos tarjolla sattui olemaan, mutta että ihan vapaaehtoisesti olisin keitellyt kasviksia ja laittanut niitä vieläpä piirakkaan saati lounas- tai päivällisruoaksi ei kyllä tullut kysymykseenkään
Viime viikonlopun kimjangin jälkitohinoista on viimein selvitty ja nyt pääsen vihdoinkin julkaisemaan odotetun kimchireseptin (김치) täällä blogin puolella
Erilaiset versiot suolaisista piirakoista ovat ikisuosikkeja tarjottavaksi monessa tilanteessa. Piirakat ovat niin suosittuja, että monesti olen halunnut keksiä jotain muuta suolaista tarjottavaa ihan erikoisuuden tavoittelun nimissä
Joulua tuutataan taas täysillä, joten vaikka alkukuusta hieman innostuin paleoliittisen joulumenun suunnittelusta ja kokkailusta, niin ehdin jo joulujoulujoulu -toitotuksen keskellä kyllästyä koko aiheeseen
Vielä näitäkin parempien suklaahippukeksien resepti täällä. Vuosikausien etsintä on vihdoin päättynyt. parhaimmat suklaahippukeksit IKINÄ ovat vihdoin tässä
Julkaisin tämän ohjeen täällä blogissa jo vuosi sitten, mutta pahoin pelkään sen jääneen raparpeririisipuuron varjoon – vaikka onkin monta kertaa puuroa parempaa
Ja eihän siinä taas kuudella ihmisellä kauaa mennyt kun piirakka oli tuhottu. Lyyti oli meidän reissun aikanakin ollut tosi reipas täällä hoitajiensa kanssa
Tätä piirakkaa olen himoinnut siitä asti, kun näin sen täällä. Ihana suolaisen kinuskin ja juustokakun makuinen piirakka, joka vain paranee oltuaan päivän-pari jääkaapissa
Oma lomani hujahti jo tammikuussa joten täällä ollaan sorvin äärellä tiivisti seuraavat viikot. Maku ei ole ollenkaan sama kuin kookosmaidossa – kermassa saati kookosöljyssä, vaan omaan makuuni jopa hieman valkosuklaalta maistuva manna on taivaallista ja sitä todellakin saattaa vetää vaikka suoraan purkista lusikalla, varoituksen sana, koukutuksen vaara on suuri
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.