Kun itsetehtyyn suklaaseen hurahtaa, ei kaupan suklaa enää maistu. Ei ole ollenkaan liioittelua sanoa, että raakasuklaan valmistus hellii mieltä ja kehoa ihanine tuoksuineen ja hoitavine raaka-aineineen
Halusin kokeilla taatelikakun leipomista gluteenittomista jauhoista ja hyväähän siitä tuli. Kakku oli uunista tullessa tavallista pehmeämpi ja hajoilevampi, mutta tekeydyttyään jääkaapissa kakku kyllä pysyy kasassa
Mitä muuta taatelipalasta voi tehdä kuin taatelikakkua. Kyselin tätä taannoin hävikkitunnustukseni yhteydessä, kun kaapista löytyi pari vanhenevaa taatelipalaa, eikä kukaan huomannut tähän vastata
Hienonna kuivahedelmät, taatelipalat ja kirsikat. Sekoita ne hedelmämehun (ja rommin) kanssa kulhossa. Peitä kulho muovikelmulla ja anna maustua muutama tunti
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.