TAIKINOIDEN PERUSOHJEITA
Hyvä Suomi-ruoka  -  arkeen ja juhlaan
Hyvä Suomi-ruoka - arkeen ja juhlaan
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • täytekakkupohja
  • KOTIPULLAN PERUSOHJE
  • 5 dl maitoa
  • 50 g hiivaa tai kuivahiivaa pakkauksen ohjeen mukaan
  • 2 tl suolaa
  • 2 dl sokeria
  • 1 rkl hienonnettua kardemummaa
  • 12-14 dl vehnäjauhoja
  • 200 g voita tai margariinia
  • 200 g voita tai margariinia
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • 1 dl kytmää vettä tai kermaa
  • TÄYTEKAKKUPOHJA (perusohje)
  • 6-8 annosta
  • 2 munaa 3/4 dl sokeria
  • 1/2 dl vehnäjauhoja
  • 1/2 dl perunajauhoja
  • 1/2 tl leivinjauhetta

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.