K. u. i. n. k. a. s. t. ä. o. h. m. e. r. p. l. J. ,. y. d. ö. j. v. O. P. M. c. g. -. B. b. I. G. z. é. (. ). S. A. 6. V. F. R. Y. E. 8. 4. T. L. 1. /. 2. N. 5. 3. 0. f. H. t l. d l
Mausteista Chorizomakkaraa, paprikaa, kanaa ja äyriäisiä simpukoiden ja katkarapujen muodossa sekä aromaattista sahramilla maustettua riisiä, tämä on Espanjalainen Paella
Herkullinen ja monipuolinen paella on ehdottomasti kesäruokaa. Kahden paella-täytteisen kesän jälkeen olemme omaksuneen espanjalaiset maut paellapannulla myös muihin vuodenaikoihin
Viinipäiväntasauksessa nautittiin paellaa kera valkoviinin. Meillä kokonaan unohdettua suuruutta, joka tekee isonkin porukan tyytyväiseksi kauniilla väreillä ja hyvillä makuyhdistelmillä, puhumattakaan siitä, että paella oikeasti täyttää mahan pehmeästi
Eilen päästiin kokkaamaan ulkona Muurikan paella-pannussa, jossa syntyikin herkullinen paella. Täydellisen paellan salaisuus onkin tuo hyvä kaasupolttimen päällä oleva pannu sekä laadukkaat raaka-aineet, iloinen kokkaus-fiilis ja hyvä ruokailuseura
Paellaa ei eksoottisten raaka-aineittensa puolesta mielletä välttämättä lapsiperheen ruuaksi. Ehkäpä vielä kirjoitan aiheesta pitemmänkin postauksen, nyt siihen paellan ohjeeseen
riisipelloilla työskentelevien talonpoikien. Paellan alkuperä on Valenciassa, jossa se syntyi. "paella marisco", jossa käytetään lihan sijasta meren eläviä
1. Suolaliemi. Sekoita vesi, sokeri ja suola, kiehauta ja anna jäähtyä. Hiero kinkun pintaan sokeria ja suolaa, pane se isoon astiaan ja kaada päälle jäähtynyt suolaliemi
D Mausteinen ja värikäs paella on todella herkullista ja sopiin lounaaksi tai päivälliseksi. Paellaan voi lisätä mitä ite haluaa, ja mausteita voi vaihdella
Tein paellaa ensimmäistä kertaa itse, en varmastikaan kaikkien (minkään. ) taiteen sääntöjen mukaan ja espanjalaiset kenties naureskelisivat "paellalleni", mutta hyvää siitä tuli ja aion ylpeästi kutsua sitä paellaksi
Paella, tuo ihanista ihanin yhden pannun ruoka on herkku tarjottavaa isollekin seurueelle. Paellaan voi upottaa mielin määrin lihaa ja äyriäisiä ja kasviksiakin ja tällä kertaa omasta tulikin varsin monipuolinen setti
Bouillabaisse talon tapaan. Kesälomapäiviä voi käyttää halutessaan harrastusluonteiseen kokkailuunkin, tai ainakin meillä sellaista on tavannut ilmetä joka lomalla
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.