Ruokakirjojen kustantajalla, joka on myös läpeensä ruokaihminen, on erityinen ilonaihe. jo käsikirjoitusvaiheessa voi blokata tulevasta kirjasta reseptejä, joita taatusti kokeilee
Lähiruoka teemani lähti tästä käyntiin, sain tuottajanja viljelijän Kanta-hämäläisen Orastavan Auringon porkkatuotteita suoraan tilalta testiin, jossa on erilaisista hilloja porkkanoista ja marjoista
s. a. t. o. k. v. i. h. u. n. e. j. l. g. T. ä. p. ,. m. y. O. d. M. ö. r. K. c. N. -. P. C. b. 1. 2. 3. 0. 5. z. V. S. L. (. E. ). 8. 4. f. /. 9. A. Y. J. x. G. H. 6. d l
S. a. i. n. t. l. s. u. d. e. o. P. m. k. v. y. h. r. j. K. ä. p. H. g. C. (. ). R. ,. Y. L. -. T. 5. 0. 1. G. 2. f. c. V. A. M. ö. O. N. E. I. Ä. 3. 4. 7. U. J. 6. z. 8. Ä l. d l. k g
En keväällä osannut ajatellakaan, kuinka nopeasti ruokatottumukset voivatkaan muuttua. Aikuisiällä olen aina syönyt salaattejaja kasviksia, mutta myös paljon lihaa
Ohjeen otsikko lupaa jo paljon ja se kiinnitti huomion teiniaikoinani, kun luin Äidin reseptikirjaa. Tämä on aika ihmeellinen resepti sikäli, ettei tähän mitään juustoa laiteta, vaan rahkaa ja smetanaa
vaikka sitä kuinka köökissä kikkailisi ja hifistelisi hienojen ainesten ja leivonnaisten kanssa, on meillä kaikilla varmaan ainakin yksi resepti, jonka otamme aina suoraan paketin kyljestä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.