Lohirullat täytetään kauden herkulla, tuoreella parsalla. Nosta lohirullat uunivuokaan. Kuori parsat ja keitä niitä miedosti mineraalisuolalla maustetussa vedessä 3–5 minuuttia, kunnes ne ovat napakan kypsiä
Herkulliset rieskarullat kahdella helpolla täytteellä. Uudenvuodenaatona meiltä löytyi pöydästä kahden kakun lisäksi myös kahta erimakuista rieskarullaa paloiksi leikattuna
Nyt tarjoilin lohirullat salaatin ja saaristolaisleivän kanssa 150g kylmäsavulohta. Isänpäivä oli jo pari viikkoa sitten, joten silloin osana lounasta tarjoiltu alkuruoka on auttamatta liian myöhässä, tai sitten hyvin aikaisessa
Teimme jo tapaninpäivänä (vai joulupäivänä, en muista) muuta ruokaa kuin jouluruokaa ja vähän sattumalta apukokki päätyi tekemään meille pasta alla normaa eli tomaattista munakoisopastaa
PRAISE SEITAN. Niin jotta minkäslaista joulua teillä. Täälläpäin osittain perinteistä, osittain uutta. Vegaaneille ja verenhimoisille lihansyöjille, molemmille löytyy naminami-herkkuja
Raikkaat ja kirpsakat lohirullat valmistuvat tällä reseptillä. Anna arviosi. Nämä rullat sopivat hyvin esimerkiksi iltapalaksi tai mikseivät vaikkapa juhlapöytäänkin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.