Tarjolla Tapparakakkua ja sulaneita lumiukkoja
jenkkimutsi maalla
jenkkimutsi maalla
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Sulaneet lumiukkopiparit
  • 24 pyöreää keksiä
  • 2 kananmunan valkuaista
  • tomusokeria
  • 12 isoa valkoista vaahtokarkkia, halkaistuna
  • 50 g tummaa suklaata, sulatettuna
  • Voikreemi (ohje kirjasta: Maailman Parhaat Kakut kirj. Barbara Maher)
  • 125 g pehmeää suolatonta voita
  • 250 g tomusokeria
  • 1 tl vaniljasokeria tai uutetta
  • 1-2 rkl maitoa tai kermaa
  • muutama tippa punaista ja keltaista elintarvikeväriä
  • 225 g vehnäjauhoja
  • 350 g sokeria
  • 85 g tummaa kaakaojauhetta
  • 1.5 tl leivinjauhetta
  • 1.5 tl ruokasoodaa
  • 0.5 tl suolaa
  • 2 kananmunaa 250 ml maitoa*
  • 125 ml kasvisöljyä esim. oliivi- tai rypsiöljy
  • 2 tl vaniljasokeria tai uutetta
  • 250 ml kiehuvaa vettä
  • 2 dl kermaa
  • 2 dl rahkaa
  • 2 dl vadelmarouhetta tai kokonaisia pakaste- tai tuorevadelmia
  • hiukan sokeria maun mukaan
  • 225 g vehnäjauhoja
  • 350 g sokeria
  • 85 g tummaa kaakaojauhetta
  • 1.5 tl leivinjauhetta
  • 1.5 tl ruokasoodaa
  • 0.5 tl suolaa
  • 2 kananmunaa 250 ml maitoa*
  • 125 ml kasvisöljyä esim. oliivi- tai rypsiöljy
  • 2 tl vaniljasokeria tai uutetta
  • 250 ml kiehuvaa vettä
  • 2 dl kermaa
  • 2 dl rahkaa
  • 2 dl vadelmarouhetta tai kokonaisia pakaste- tai tuorevadelmia
  • hiukan sokeria maun mukaan

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.