TARTE TATIN. Omenapiirakka
Ranskalaista savolaisittain
Ranskalaista savolaisittain
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 50 g voita
  • 1 1/2 dl fariinisokeria
  • 4 kiinteää omenaa
  • 1 1/2 dl vehnäjauhoja
  • 1 rkl kardemummaa
  • 1 töleivinjauhetta
  • 100 g pehmeää voita
  • 1 dl sokeria
  • 2 munaa
  • Höylää juustohöylällä jääkaappikylmä voi vuoan pohjalle lastuiksi, tasaiseksi kerrokseksi.
  • Ripottele päälle fariinisokeri.
  • Siivuta omenat ja lado viipaleet voin ja sokerin päälle

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.