ei sitte suklaata sekaanhyvä croissanti on varmaan paras leipomoasia musta, täällä vaan kaupassa suurin on littania jo kaupassa, mauttomia ja haaleaksi paistettuja
Tuntuu ehkä hieman hölmöltä jakaa täällä perunagratiinin eli ihan siis niiden "tavallisten" kermaperunoiden ohjetta, mutta kun tämä oli vain jotenkin niin hyvää
Nimekseen tämä herkku sai Ranskan kakun. Tämä Rakas Ranskan kakku siivitti meidät taas tunnelmaan, jonka siellä koimme, puuttui vain meren lämmin liplatus ja heinäsirkkojen tunnelmallinen soitto-orkesteri
Seuraavalla kerralla taidan kokeilla aidompaa versiota, johon tulee myös pekonia ja ranskankermaa. Vuoka on kuulemma kuljetettu aikoinaan ranskasta alpeilta tartifletteen tarvittavan reblochonjuuston kera
- 1 prk eli 150g ranskan kermaa eli créme fraichéa. 1 prk eli 150g ranskan kermaa eli créme fraichéa. Joo elikkäs taas on vierähtänyt pitkä tovi ennen kuin olen ehtinyt kirjoittaa reseptejä blogiini
Bon Appétit- herkullista ja helppoa opiskelijaruokaa halvalla
Kaksi kuukautta on tainnut vierähtää viimeisestä bloggauksesta. Ajattelin jo oikeastaan lopettaa koko bloggailun, kun tämä on tämmöistä omaa, hassua monologia ollut jo pitkän aikaa
Voit vaihtoehtoisesti korvata osan ranskankermasta kermaviilillä, tai rahkalla. Laktoosittoman saat kakusta kun korvaat rahkan, ranskan kerman laktoosittomilla tuotteilla
Tähän väliin on pakko mainita, että lyhyen nettikatselmuksen jälkeen selvisi, että ruoan alkuperällä ei ihan välttämättä ole mitään yhteistä Kiovan kanssa, vaan annos on tuttu niin itä-Euroopan kuin ranskan keittiöissä erilaisilla nimivariaatioilla
Tällöin ei myöskään kannata yhdistää hampurilaisia niin herkullisiin ranskanperunoihin. Päällimmäiseksi ketsuppia ja sämpylän kansi päälle ja tarjoile ranskan perunoiden kanssa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.