Mikäli tatteja ei löydy, kannattaa kokeilla muita sieniä tilalle. Mä laitoin miehen keräämät tatit piirakkaan ja niistä syntyikin yksi parhaista herkuista
Kuori porkkanat ja paloittelen ne tikuiksi, Julienne. Mausteista Chorizomakkaraa, paprikaa, kanaa ja äyriäisiä simpukoiden ja katkarapujen muodossa sekä aromaattista sahramilla maustettua riisiä, tämä on Espanjalainen Paella
Suosikkiohjeeni Burgundin pataan on kirjasta Ranskalaisen keittiön salaisuudet, jonka ostin nähtyäni ensimmäisen kerran ihanan ruokaelokuvan Julie&Julia
Sen tekoon ei tarvita kummoista välineistöä, vaikka julienne-kuorijasta tai spiralizerista on kyllä hyötyä, jos sellaisia sattuu omistamaan -”pastan” teko onnistuu kuitenkin myös vaikka kuorimaveitsellä
Olisiko hyvä sekoitus vaikka kuivatut tatitja tuoreet osterivinokkaat. Eilen oli tarkoitus mennä Helsingin uuteen Street Food tapahtumaan, mutta jotenkin laiskotti ja sääkin oli epävakainen, joten päätimme että sinne ehtii kyllä joku toinenkin viikko
Päädyin kokeilemaan quiche-pohjaakirjasta Ranskalaisen keittiön salaisuudet (Juuri se, mitä Julie kokkaa vuodessa läpi ihanassa ruokaelokuvassa Julie & Julia
Tähän aivan loistavaan jämäruokaan törmäsin ensimmäistä kertaa Sopranossarjassa. Ziti pasta kuuluu putkilopastaheimoon, ja sen voi korvata vaikkapa penne-pastalla
Silppua sellaiseen käytettävät sienet, esimerkiksi kantarellit, tatit, lampaankääpä tai suppilovahverot tai mustat torvisienet ja kuumenna pannulla omassa liemessään
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.