L. a. p. s. e. n. r. i. o. t. k. m. u. l. y. ä. j. v. ,. h. -. H. ". O. d. T. M. A. (. 4. ). ~. 3. 0. g. ö. 6. c. 2. b. 8. 5. 1. P. J. S. K. R. V. G. I. d l
Risotto ai funghi porcini - herkkutattirisotto kahdelle. Tämä resepti on aarre. Niin suuri aarre, että hetken harkitsin, haluanko jakaa sitä julkisesti
L. a. u. n. t. i. o. l. h. k. e. r. K. ä. v. p. g. s. m. ,. y. ö. j. d. b. O. P. E. V. -. 5. 7. w. N. J. –. T. G. R. &. 8. /. 2. 0. 1. H. 3. c. S. 4. A. 6. i L. d l. t l
T. ä. s. r. e. p. t. i. j. u. o. n. A. I. R. S. O. N. k. a. l. y. h. v. ö. m. 2. 0. 1. 4. K. 3. P. ,. d. B. c. -. L. á. f. E. g. V. Ä. Y. M. b. J. 5. 7. d l
Herkkutattirisotto on täyttä herkkua, mutta olen usein kaivannut siihen lisää itse tatin makua. Yksivuotias suorastaan hykerteli tattirisottoa syödessään
Tuli vaihteeksi tehtyä hirrrveen hyvää sunnuntairuokaa. Resepti ampaisi suoraan tattirisoton ja miilunpolttajan pastan kanssa kärkijoukkoon, jota kehtaisi tarjota myös vieraille
Karjalanpiirakoita tarjotaan arkisin ja juhlissa. Ajattelin uskaltautua uudistamaan tätä perinteistä lämpimäistä, hain siihen uutta muotoa ja vähän makuakin
Viime syksy oli varsinaista sienestysjuhlaa. Keräsimme itse Joutsenon metsistä kanttarelleja pakkaseen ja lisäksi saimme myöhemmin syksyllä Helmin mummilta herkkutatteja täydentämään sienivarastoamme
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.