L. a. p. s. e. n. r. i. o. t. k. m. u. l. y. ä. j. v. ,. h. -. H. ". O. d. T. M. A. (. 4. ). ~. 3. 0. g. ö. 6. c. 2. b. 8. 5. 1. P. J. S. K. R. V. G. I. d l
Loppukesä ja alkusyksy ovat mitä ihaninta sadonkorjuun aikaa. Esimerkiksi uuden sadon kaalit, metsään putkahtava sienisato, kypsyvä vilja ja metsimme riista tuovat ruokapöytiimme taas mitä herkullisimpia makuja
Meillä puolukkahilloa tehdään pakastetuista puolukoista aina tarpeen mukaan. pakastetuista puolukoista saa mainiosti tehtyä hilloa ja mehua keskellä talvea ja kevättäkin
Kun tatteja tulee paljon ja pakastin pursuaa kantta myöten, voi vielä kokeilla jotakin erilaista. Tätä ei meillä kotona syöty - nykyajan turhuuksia tämmöset karpatsiot
Syksyllä tuli laitettua pakastimeen aika paljon omenoita ihan vaan lohkoina ja niitä onkin nyt ollut hyvä hyödyntää esim piirakkaan ja tähän paistokseen
L. a. u. n. t. i. o. l. h. k. e. r. K. ä. v. p. g. s. m. ,. y. ö. j. d. b. O. P. E. V. -. 5. 7. w. N. J. –. T. G. R. &. 8. /. 2. 0. 1. H. 3. c. S. 4. A. 6. i L. d l. t l
Jos kaalikääryleiden ohje alkaa PAKASTA KOKONAINEN VALKOKAALI, niin onhan ohjetta heti kokeiltava. Eikös se niin ole, ettei suomalainen usko ennenkuin itse näkee ja kokee
T. ä. s. r. e. p. t. i. j. u. o. n. A. I. R. S. O. N. k. a. l. y. h. v. ö. m. 2. 0. 1. 4. K. 3. P. ,. d. B. c. -. L. á. f. E. g. V. Ä. Y. M. b. J. 5. 7. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.