Aasian wokki on höystetty Sara La Fountanin ohjeen mukaan tehdyllä tamarindikastikkeella ja Apetit Tuoreksilla ja näin siitä saadaan taas vähän jotain uutta
Kuumenna öljy kattilassa ja paista siinä chiliä, limetin kuorta, inkivääriä ja valkosipulia hetki. Lisää kookosmaito, vesi, kalaliemikuutiot, soijakastike, limetin mehu ja sokeri
Aasialainen keittiö tunnetaan maailmalla mausteisista ja herkullisista ruuista. itsekin kokeilemaan Indiedaysin ja Santa Marian yhteistyön kautta, miltä aasialainen makumaailma maistuu Santa Marian uusilla
Tällä kertaa olimme makumatkalla Aasiassa. Vietimme eilen syksyn toista teemailtaa. Kerron illasta lisää myöhemmin, mutta ensin aloitan illallisen viimeisestä osasta eli jälkiruoasta
K. e. s. ä. a. l. k. o. p. i. t. j. n. m. ,. v. d. u. r. h. y. U. M. ö. V. T. –. (. 2. /. 0. 1. 3. ). L. J. A. E. 4. 7. 5. g. c. w. S. P. -. H. N. t l. d l
Minun grillikauteni aloituksen inspiraatio löytyi Aasiasta, jonka mausteiset maut, raikkaat yrtit ja kasvisten monipuolinen käyttö ovat erityisen lähellä sydäntäni
Ensimmäisenä kokeiluun meni aasialaiset lohiperhoset halsterissa. Kesäsade mökkirannassa. Jossakin sosiaalisen median syövereissä törmäsin Soppa365 -sivustoon ja läheltä piti, että en pyörtynyt onnesta
Tavallisesti sunnuntaisin nautimme koko perhe yhdessä päivän myöhäisen lounaan, tänään (kuten ei viime aikoina muutenkaan) siihen ei ollut mahdollisuutta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.