l. a. u. n. t. i. 9. e. o. k. 2. 0. 1. 4. M. g. m. s. v. ä. j. h. y. d. A. p. N. ,. ). L. B. S. T. E. r. ö. H. K. -. R. c. 5. (. F. 3. I. 7. /. O. V. U. P. Ä. J. w. b. f. 6. 8. %. ) l. d l. t l. T ä. M u. E n. K i
J. o. u. l. p. a. k. e. t. i. n. j. s. ö. y. K. v. r. h. m. ä. E. P. d. N. ). H. M. 2. 1. /. 3. 4. 5. 0. g. (. C. V. c. S. L. ,. 7. -. 6. A. T. R. 8. 9. d l. t l. c m
K. a. k. u. j. e. n. o. r. i. s. t. l. v. m. O. h. ä. y. p. ö. P. E. ,. H. T. S. d. ". L. Y. 1. I. 2. V. 3. -. 4. 5. 6. A. N. J. ^. U. /. M. R. Ä. b. e l
Tein klassisen juustokakun. Pohjan esipaistamisen jälkeen juustomassa paistettiin vesihauteessa. Vuoka pitää vuorata kunnolla ulkoapäin ja sitten vaan toiseen vuokaan ja vettä peliin
Teinin omenatorttu ei siis viittaa kehenkään teini-ikäiseen vaan ravintola Teiniin Turun Vanhan Suurtorin laidalla – niin, se tori, jolla joulurauha julistetaan
minä tein rommirusinatäytteisen kääriksen), levitä täyte koko puolikkaalle pohjalla. Minä en laittanut kakun reunoja kermalla piiloon, sillä kumpainenkaan ei oikein välitä paljosta kermasta
Tein tosipienen annoksen, koska en ollut varma. 45 gr kananmunan korviketta ( Csaba mittasi kananmunat gramman tarkkuudella, joten tein korviketta. 360 gr jauhoja (tein
H. y. v. ä. n. t. e. k. a. u. p. o. h. j. m. i. l. ,. r. s. A. (. d. ). M. ö. b. g. S. T. K. ". V. D. J. I. L. P. E. -. '. N. O. R. 0. 7. x. %. 3. 1. U. 2. 9. 5. Ä. c. 4. 6. 8. =. /. Y. f. t l. c m
Täyttelen täällä näin aamutuimaan muutaman kakun. Täytteitä pohtiessani päätin kirjotella teille vinkkejä kakun täyttämiseen ja julkaista samalla luotto- kakkumousseohjeeni, joka on ollut minulla käytössä ihan leipomisen alkuajoista lähtien
N. o. n. y. t. a. s. v. i. e. u. l. ä. O. h. k. -. M. m. r. ,. p. J. ö. j. E. <. 3. S. I. V. d. C. c. '. T. ). R. P. 2. 5. 7. g. 1. /. L. K. 0. 4. o l. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.