Ok, tämä on ehkä vähän outoa. Asun Italiassa ja kirjoitan ruokablogia, ja ensimmäisenä pasta-reseptinä kirjoitan tähän blogiin jotakin, joka on mahdollisimman kaukana italialaisesta ruoasta
Välillä tulee tehtyä ruokaa josta tulee vähän niinkuin yllättäen älyhyvää. Monesti sitä tosiaan kokkailee vaan silleen summamutikassa ilman sen kummemmin määriä miettimättä
Kalaa pitäisi syödä monta kertaa viikossa, mutta jotenkin on vaikea löytää hyviä ohjeita. Useimmiten meillä on joko kalakeittoa tai sitten haetaan viikonloppuna tuoretta kalaa suoraan kalastajalta
Edellisessä postauksessa oli jo puhetta syksystä, mutta kyllä tässä vielä kesää eletään. Kesän ja puutarhassa kasvavan tillin kunniaksi annan teille lempilohipastani ohjeen
400g pastaa600g hunajamarinoituja lohisuikaleita2 isoa sipulia2prk kevyt ruokakermaaaromisuolaa,tilliä ja sitruuna-limepippuriaKeitä pasta kasvisliemessä
Tämä resepti on Piparipullan blogista ja nimeltään Fusilli al salmone - Lohipasta. Piparipullalla se on tosin Farfalle al salmone, mutta minä käytin farfallen sijasta fusillia
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.