Viimeksi mainitun reseptin löydät omena-karhunvatukkapaistoksen reseptistä. Uskoisin, että aikuinen, joka arvostaa maun lisäksi ruoan laatua ja hyvää energiaa, olisi tälle reseptille sopivin kohderyhmä
Yhdistä kuiva-aineet. Laita uuniin alatasolle 175 asteeseen noin 35-45 minuuttiksi, uunista riippuen. Niin kouhkea ja tasaisen kaunis taikina, melkeinpä täydellinen
Ettei tulisi poimittua sieniä - eihän se auta. Lisäksi keräsimme Kohderyhmän kanssa pikkuisia kehnäsieniä (ja lampaankääpää ja rouskuja), sillä hiukan isompana ne mielestä alkavat tuoksua jotenkin tympeiltä
Ota laakea, mahdollisimman kalanmuotoinen ja -kokoinen astia kalan suolaamista varten. Vähän ihmettelin Soppa365-ohjeen veden suhdetta kalaan, koska sillä mittasuhteella kuhani sain vaan puolikkaan suolakylvyn. Paista kalaa 250 asteessa, 15-20 minuuttia
2-3 rkl. 3-4 dl. 2-3 rkl voita. 3-4 dl vettä ( lisää tarvittaessa). Jokunen aika sitten tein lounaalle hillosipuleiden ja herkkusienien "miedontamaa" poronkäristyslihoista tehtyä lihapataa
Esipaista pohjaa 175 asteessa 5-10 minuuttia. 55-60 minuuttia. Mie käytän todella harvoin raparperiä leivonnassa, mutta pihalla kasvavista raparpereistä täytyi kuitenkin jotakin leivottavaa keksiä
Muotteihin valetut ja toisiinsa liitetyt suklaamunanpuoliskot eivät siis kelpaa, muna ei saa olla pelkkää kovaa täyssuklaata eikä munien ainoaksi täytteeksi käy pelkkä mignonmunatyylinen manteli-nougatmassa
Leivoin ohimennen omenakakun - leipäjauhoista, vahingossa. D Yritän tässä nyt sitten puolustautua sillä, että silloin kun oikea käsi vatkasi kakkutaikinaa, oli vasen käsi hämmentämässä omenahillo-kattilaa ja aivot miettimässä mitä omenoista voisikaan huomenna tehdä
Kohderyhmä ja minä nautimme makkarat endiivi-appelsiinisalaatin kera. Naapurin metsämiehen ansioista meillä on aina jokin riistaeläin pakastimessa kontallaan, mikä pakottaa etsimään vaihtelevia tapoja hirven- tai peuranlihan valmistukseen
hiivaa (tuore-). 3-4 dl. 30 g hiivaa (tuore-). 3-4 dl ruisjauhoja. Ihan näin rukiisia leipäsia tulee harvemmin kotona tehtyä, vaan kun Myllärin sivuilla vastaan tuli tällainen helppo ohje, niin pitihän näitä heti kokeilla ja kun vielä sattui ruisjauhoja olemaan kotona
Jamien Amerikka-keittokirjasta löytyi kokeilemisen arvoinen parsakaalisalaatin resepti. Parsakaali on hyvää, meidän 4-henkisesessä perheessä kolmen mielestä ihan parasta. Suosittelen, myös niille joilla parsakaali ei kuulu top3-vihanneksiin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.