Poista lohesta nahka ja ruodot. n kuutioiksi ja pane tiiviskantiseen pakasterasiaan. Kaada päälle teriyaki-kastike ja pane jääkaappiin 8 tunniksi. Paista lohikuutioita siinä 30 sekuntia ja käännä. Paista toiset 30 sekuntia ja nosta tarjoiluvadille. Annoksesta tulee 10 hengelle pieniä buffet-suupaloja, mutta voit tehdä tästä isompia annospaloja, jolloin varaa n. 1,5 dl japanilaista teriyakikastiketta
K. i. t. o. s. P. n. e. r. ,. ä. ö. m. h. D. a. d. l. c. u. -. v. y. k. p. j. T. A. (. ). E. N. M. H. 3. 0. 4. g. 2. 5. ~. 6. f. 1. 9. +. F. S. L. 8. t l
Valmiste kalat, nypi mahdolliset selkäruodot ja leikkaa kala annospaloiksi. Pyörittele lohipaloja kastikkeessa ja jätä marinoitumaan noin puoleksi tunniksi
Teriyaki on suosittu japanilaisen ruoan valmistustapa niin Japanissa kuin muuallakin maailmassa ja joidenkin väitteiden mukaan se on suositumpaa länsimaissa kuin Japanissa - tiedä sitten
Kaipaan jokaviikkoista lohiannostani kovasti, joten paistoin porkkanoiden seuraksi kasvisruoasta poiketen klassista teriyaki-lohta, hieman muunnellen sitä
Tänään tuli kokeiltua uutta reseptiä, teriyaki-lohtajapaistettuja nuudeleita. Ruokaa laittaessa ei pitäisi koskaan tehdä täysin ohjeen mukaan, koska kuitenkin raaka-aineissa on jo itsessään eroja
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.