Se on varma kevään merkki kun makuaistimet alkavat vaatimaan grillattuja herkkuja. Karsinogeenien käristäminen elintarvikkeiden pintaan on ollut viimevuosina jopa korostetusti esillä, mutta samaan tahtiin on tittelöity grillimaistereita ja pieniä savustamoita on tupsahdellut mökkireittien varsille jopa runsaasti
Hetken kuluttua koristeet olivat käyttövalmiita. Mielettömän mehevä suklaakakkupohja yhdistettynä tuorejuustopohjaiseen, suklaiseen täytteeseen, miltäs kuulloistais
Tämän jälkeen ne ovat käyttövalmiita. 0,5–1 dl marjoja (tuoreita tai pakastettuja). - sekoittamalla hiutaleisiin 1 tl – 1 rkl kauraleseitä, marjajauheita tai muita hyviä kuituja. ** Chian- ja pellavansiemenet geeliytyvät, kun ne laittaa lasiin veden kanssa (esimerkiksi 1 tl siemeniä ja 2–3 rkl vettä). 1 tl –
Olen tykännyt tehdä voileipäkakut yleensä hyydytettyyn muotoon helppoutensa vuoksi. Kakuista saa myös helposti näyttäviä Nyt oli vuorossa voileipäkakku savuporosta, josta tulikin oikein hyvää
Voitaikinalevytkin ovat käyttövalmiita tuossa tuokiossa, ja sitten vain levyt leikataan annospaloiksi ja päälle Valio Viola kevätsipulin makuista tuorejuustoa ja auringon makeiksi kypsyttämiä terttukirsikkatomaatteja
Tää on ehkä universumin helpoin salaatti. Ja mun mielestä myös ihan tosi herkullinen. Simppelien salaatinlehtien sekaan sopii niin hyvin aivan supermaukkaat pinjansiemenet, jotka tunnistat sinisestä pienestä Exotic Snacks -pussista
Eilen annoin vinkin naudan sisäfileestä jouluaterialle ja tänään eivät jää yhtään huonommalle lukijat, joiden ruokavalioon naudan-/häränliha ei syystä tai toisesta sovi
Laita kulhoon tai blenderiin 2 dl käyttövalmiita kikherneitä ja 24 pehmeää taatelia. Taisin viime postauksessa, eli pari kuukautta sitten, hehkuttaa että "I'm back in business", mutta sitten se jäikin siihen
Chiansiemenet turvotetaan kookosmaidossa tuorepuuroksi. Superfoodien ja raakaruokien osalta on tullut kokeiltua vaikka sun mitä, mutta kokeiluja ei ole tainnut pahemmin blogiin päätyä
Ripottelin vielä pinnalle hieman seesaminsiemeniä ja voilá – valmista. Uunissa valmistuksen jälkeen annat vaan palojen jäähtyä rauhassa leivinpaperilla ja siirrät ne sitten kylmään, jolloin ne ovat käyttövalmiita
Punaiset linssit tosin kypsyvät 10 minuutissa ja ainakin GoGreenilla pitäisi olla heidän sivujensa mukaan myös suoraan käyttövalmiita punaisia linssejä
Tämän jälkeen ne ovat käyttövalmiita. 1–2. 1–2 rkl liotettuja auringonkukan- tai kurpitsansiemeniä*. 1–2 rkl minttua hienonnettuna. * Manteleita kannattaa liottaa 8–12 tuntia. Auringonkukan- ja kurpitsasiemeniä on hyvä liottaa 4–6 tuntia tai helpommin yön yli, jolloin ne ovat ruoansulatukselle lempeitä. 1–2 rkl liotettuja auringonkukan- tai kurpitsansiemeniä*. 1–2 rkl minttua hienonnettuna
Nyt sitä paria päivää ei edes tarvitse odotella, sillä juuret ovat käyttövalmiita koko ajan. Olen viime aikoina yrittänyt tutustua leivän syvimpään olemukseen, ja niin leipää kuin leipäjuuriakin on tullut keittiössäni väännettyä ihan toden teolla
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.