T. ä. t. p. e. r. i. a. m. k. l. s. h. -. ö. u. n. v. o. j. y. ,. M. O. z. L. (. ). H. g. K. D. P. 4. 5. d. N. I. J. Y. B. Q. 3. S. 1. 2. 0. C. 7. V. G. Ö. E. b. c. k g. d l. t l
H. e. r. k. u. l. i. s. t. a. (. K. v. S. ä. ). J. h. n. o. m. g. y. L. p. b. j. M. ,. ". d. B. Q. c. w. G. -. N. 2. ö. 1. 0. 4. A. 3. T. P. C. /. 6. 8. ) l. k g
Ämerikkä, no tietysti jenkit ovat pitkälti tämän takana, ja Texasin pojat tekevät sen tyylillä. Nyt kuitenkin mittani täyttyi ja halusin tehdä kunnon BbQ Pulled Porkin ja pyhittää kaikki vähäisetkin voimani sen tekemiseen
Kikherneiden sekaan tehdyn, savuaromin (tässä tapauksessa Poppamiehen Jalosavun) tähdittämän kastikkeen BBQ-tunnelma onnistui saamaan osan perhettä epätietoisuuden tilaan kasvis/liharuuasta ja tätä on kyllä kehdannut vieraillekin tarjota
Pulled beefin kaveriksi päädyimme lopulta tekemään perussalaattia, bbq-kastiketta sekä taivaallisen hyviä valkosipulikermaperunoita, joiden reseptin herra Longfield on löytänyt Ruokasurffausta-blogista
BBQ Pulled Chicken. BBQ Pulled Chicken. 1 dl HP Smoked BBQ -kastiketta. 1 dl HP Smoked BBQ -kastiketta. Pulled porkia eli nyhtöpossua on tullut tehtyä nyt jo sen verran usein, että päätinpä kokeilla tänään pulled chickeniä - nyhtökanaa
Tästä on jo hieman aikaa, mutta olimme serkun perheen luona syömässä ja he olivat tehneet erittäin maukasta ellei jopa täydellistä Beef Welligntonia, aivan superia
Beef Bulgogi, klassikko koreasta, eikä suottaBeef Bulgogi on lukemani mukaan korealainen klassikko. Mutta juttuna on tässä mielestäni kunnolla ja oikein paistettu liha
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.