Tässä reseptissä käytän proteiinin lähteenä thaimaustettua kanaa, mutta kasvisversio on helppo tehdä esimerkiksi tofulla tai nyhtökauralla (samat mausteet)
Viime aikoina ei ole aika eikä valo kummoisenkaan bloggaukseen tahtonut riittää. Sitä kun kuitenkin tahtoisi, että se sisältö on oikeasti hyvää ja ilahduttaa ja innostaa niitä lukijoita - ihan oikeasti
Nyt teki mieli syödä kevyemmin, ja jämät käytettiin pihvisalaattiin. Tuossa syy siihen, miksi kynnys reseptien julkaisemiseen on minulle joskus naurettavan korkea
Thaimaustettupihvisalaatti neljälle. Thaimaustettuna lihaan tuli juuri perjantaihin sopiva eksoottinen maku - hyvä mieli, entistä parempi alku viikonlopulle
Taitehikas pihvisalaatti granaattiomenalla. 10. 12. 2015 by Merja Jätä kommentti. Jamie Oliver sanoo, että sekä pihvissä että granaattiomenassa on paljon B-vitamiinia
Itse jäin vähän harmittelemaan gluteenittoman hampurilaisen puutetta, mutta tilaamani pihvisalaatti oli todennäköisesti vieläkin parempi, kuin burgeriateria
Noin kaksi vuotta sitten innostuin kasvisruuasta ihan tosissani. Vaikken siihen mennessäkään ollut ollut mikään intohimoinen lihansyöjä tai edes ikinä tilannut ravintolassa pihviannosta, tuli lihaa kokattua ja syötyä silti melkein joka aterialla, totta kai ja lähinnä tottumuksesta - olinhan kasvanut pitkälti ruskealla kastikkeella ja keitetyillä perunoilla, sunnuntain jauheliha-muna-riisipasteijalla ja purkkilihakeitolla
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.