-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. K. e. i. t. o. k. r. j. a. h. s. n. l. u. p. ä. T. m. y. P. C. ,. d. v. O. L. 1. 2. 6. S. V. ö. M. (. ). 8. 5. 0. g. c. A. H. I. N. 3. b. 4. B. 7. D. E. 9. F. G. f. J. x. '. w. Y. U. R. Ä. W. Z. t l
-. -. -. -. -. B. r. o. i. l. e. n. s. ä. t. a. f. V. k. p. u. M. m. y. ,. 2. d. 1. 5. 0. g. c. h. j. v. (. H. ). P. S. Ö. T. J. K. ö. L. 3. 4. b. I. a l. d l
BECHAMEL-KASTIKE. 600-800 g (spaghettia, itsetehtyä tai Rummo spaghetti on myös hyvä. 4-6 dl Bechamel-kastiketta. 100-150 g Italian pekonia, paistettuna ja hienonnettuna
Keliaakikon pasta on hintavaa, joten tarjoa muille ruokailijoille tavallista pastaa. Valuta kattilaan tonnikalatölkistä öljyä, ja kuullota sipuleita siinä hetki
Kaupassa katselin/etsin erilaisia vaihtoehtoja pastakastikkeen tekoon,ilman lihaa tai kanaa. oikeastaan olisi tehnyt mieli kokeilla nyhtökauraa,mutta eipä sitä siinä kaupassa ollut
tagliatelle-pastaa sopivasti kahdelle. peukalosääntö on, että kun kalenterissa lukee ’toukokuu’ niin voidaan sanoa, että on kevät, mikä taas tarkoittaa että on OK käyttää pelkästään t-paitaa ja sandaaleja aina siihen asti, kun kalenterissa lukee ’marraskuu’
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. K. u. n. M. a. i. s. t. v. r. m. l. e. k. b. o. g. h. y. p. d. ,. ä. ö. N. j. T. c. O. L. R. E. H. S. I. V. q. P. &. w. 1. 5. C. W. B. 4. 3. (. 7. 0. ). 2. A. 6. Y. 9. J. 8. k g. r k. d l
-. -. -. -. -. -. 1. 5. 0. g. p. a. k. s. t. e. i. n. ½. u. l. 3. y. ä. v. o. 2. r. ,. d. m. h. j. (. ). L. K. 4. S. H. U. O. M. T. f. ö. I. J. V. r k. d l
-. -. -. -. -. -. T. ä. m. t. o. a. i. k. s. e. p. l. n. u. ö. y. r. j. v. ,. h. S. O. K. b. d. M. E. Y. P. f. 4. 3. 2. (. á. 0. g. ). 1. V. 8. L. N. c. w. '. I. F. U. W. x. C. A. z. t l
Kampasimpukat sopivat hyvin pastan kanssa ja valkoviinikastikkeessa ne maistuvat erityisen hyviltä. Aikaisemmin kampasimpukoita ei ole tullutkaan valmistettua itse, ja koska mökkivalkkarin jämille täytyi kehitellä hyvä ja suhteellisen nopea ruoka, oli kampasimpukat siihen oivallinen ratkaisu
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. K. e. i. t. o. k. r. j. a. l. s. ä. n. u. y. h. d. ,. ö. m. p. v. R. P. I. 2. 6. J. Q. c. L. 1. 0. g. 4. /. (. ). T. 3. S. f. N. E. 5. A. b. B. C. 7. D. 8. 9. F. G. H. M. V. x. O. '. w. Y. U. Ä. W. Z. i l
Kastikkeen idea pohjautuu löyhästi K-Ruoka 5/2016 -lehdestä löytyneeseen reseptiin. 400 g laadukasta pastaa. 400 g sika-nauta-jauhelihaa. Ruskista pullat paistinpannulla öljyssä ja siirrä ne sitten 175-asteiseen kiertoilmauuniin kypsymään noin vartiksi. 400 g laadukasta pastaa. 400 g sika-nauta-jauhelihaa
½ tuoretta tai kuivattua chilipaprikaa tai ½ tl cayennepippuria (1-2 tuoretta chilipalkoa). Anna kiehua hiljaa ilman kantta 15-20 minuuttia. ½ tuoretta tai kuivattua chilipaprikaa tai ½ tl cayennepippuria (1-2 tuoretta chilipalkoa)
Makumatkalla. Kokkailun oivalluksia ja ilosanomaa :)
Mia-viiniä. noin 350 g pastaa. 350 g pastaa. Ohje on taas niitä, jotka ovat vuosien saatossa leikkautuneet, liimautuneet ja hautautuneet keittiöraamattuuni
½-1 tl suolaa. ½-1 tl suolaa. Jos dieettiruokia kaipailet, kannattaa suosista hypätä tämän ohjeen yli. Kun ruoassa on kermaa, smetanaa ja aurajuustoa, ei kaloreita edes kannata laskea
-. -. -. -. -. -. -. E. n. j. a. k. s. u. t. i. v. e. S. T. o. m. A. g. l. &. O. r. ä. p. h. y. 2. 5. 0. f. c. 1. P. R. (. ). d. K. ,. M. Y. C. N. L. b. n g
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. K. o. k. a. i. l. n. e. d. s. p. ä. v. t. ,. j. h. m. u. r. c. R. y. g. 1. 0. 5. 8. b. 2. –. 3. ö. O. M. H. (. ). S. f. J. P. B. a l
Todella maukas pasta-annos. Tässä minun versioni parsakaali- parmankinkkupastasta (n. Sekoita pasta-parsaseokseen juustoraaste, pätkitty parmankinnku, mantelit ja kuutioitu tomaatti
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.