1, ei
sitten kelpaa niin Blossan vuosikerta glögi vol. 13 on jälleen Alkon hyllyllä. Tällä kertaa pullo ja makumaailma ovat saaneet vaikutteita Ruotsin Taalainmaalta. Uutena jippona on, ettei pullosta löydy tietoja glögin mausta. Blossa on luvannut paljastaa glögin ainesosat vasta Lucian päivänä 13. joulukuuta ja pyytää ennen sitä arvauksia Blossan facesivuille.
Liemi punaiselle glögille ja näin se olen tehnyt.
1 l
herukkamehua, nyt niille omille mehuille löytyy sitten käyttöä. Tämä on se paras pohja.
2 dl
kirsikoita
3 kanelitankoa
30 kokonaista mausteneilikkaa
2 tähtianista
5 kokonaista maustepippuria
2 –3
rkl kardemummansiemeniä
1 dl
rusinoita
2 dl
fariininsokeria
600 g
kevyesti vatkattua kermavaahtoa
suklaat
320 g
Guanaja 70 %
340 g
Caraibe 66 %
360 g
Carague 56 %
400 g
Jivara Lacte 40 %
470 g
Ivoire 35 %Sulata suklaa, sekoita 1/3 osa kermavaahdosta kuuman suklaa kanssa niin, että rakenne muodostuu elastiseksi, sekoitus sisältä ulospäin kevyesti. Lisää loppu kermavaahto ja sekoita tasaiseksi.
I got nice sour tasting apples from a friend and there were still some left in our fridge. On Wednesday I tried out almond pastry that was grated on the pie
T. a. d. S. e. o. n. t. ä. s. N. i. m. l. k. y. u. j. -. ). p. r. h. v. w. ,. L. F. z. J. ö. R. b. g. P. (. 2. 0. K. 4. 1. /. 8. V. c. 7. 5. 3. E. A. d l. t l
The Original Treats (Kellogg's). En ole vielä toistaiseksi tavannut ketään, joka saisi samanlaisen kaaoksen aikaan keittiössä kuin minä useimmiten leipoessani
Viikonloppuna valmistin lihapiirakoita ja tottakai niistä piti sosiaaliseen mediaan kuvaa ladata. Jonkin verran on sen jälkeen tullut kyselyjä reseptistä joten pakkohan se on julkaista
T. u. n. t. ,. e. ä. i. j. o. l. a. p. h. d. s. k. r. m. A. y. f. ö. R. -. v. P. J. E. N. M. V. 1. 2. g. c. 0. 5. (. ). 3. 8. K. S. L. H. O. ". k g. r k. t l. d l
L. u. p. a. m. n. i. t. s. o. h. j. e. l. ä. H. r. k. V. g. O. d. (. 1. 8. =. 0. c. ). 5. ,. y. ö. T. v. N. U. 6. b. E. K. 4. 2. /. 3. A. J. *. 9. -. 7. P. M. ". ♥ L. o ,
K. a. v. e. r. i. n. p. o. k. j. u. h. l. t. ä. 9. -. s. y. ö. d. A. g. b. T. m. L. O. ). J. I. ,. ". P. R. E. M. D. V. 6. 2. 1. 0. 5. (. 4. /. 3. 7. S. c. N. H. <. d l. t l
G. l. ö. g. a. r. i. t. o. v. u. k. e. m. h. ,. n. ä. y. s. j. U. d. T. p. E. V. J. K. O. b. ". P. A. I. N. H. M. c. -. B. f. R. (. ). Y. F. &. /. w. S. 5. W. '. C. z. q. x. L. Q. 4. k g
Täällä taas. Pieni blogihiljaisuus on toistaiseksi takanapäin. Viikonloppu meni serkkuni luona kyläillessä ja kotiin palattua aika on mennyt juostessa huonekalukauppoja ees taas
K. u. t. e. n. j. o. s. k. a. i. m. r. l. p. ä. E. v. ). N. y. h. J. f. (. ,. M. C. d. H. -. P. ö. T. A. U. 3. 1. 0. 5. L. 7. V. S. 2. I. ) l. d l. t l
". A. r. i. c. o. h. e. t. b. s. u. k. n. d. f. a. '. p. w. l. y. m. I. ,. g. -. B. T. ö. v. ä. j. P. ). O. H. K. L. J. (. 3. 0. 5. 7. 1. 2. M. S. N. 8. 4. 6. C. D. E. 9. F. G. V. x. Y. U. R. Ä. W. Z. t l. k p. d l
j. a. T. h. e. u. P. s. U. t. N. ä. i. l. p. o. n. S. m. k. y. -. ,. v. d. I. O. b. g. ö. V. ´. (. 1. 0. %. r. w. ). 5. 9. 6. L. f. K. M. E. J. D. F. ♥ l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.