The Great Ruskeasuo Sunday Lunch
Soul of the Man
Soul of the Man
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1, ei sitten kelpaa niin Blossan vuosikerta glögi vol. 13 on jälleen Alkon hyllyllä. Tällä kertaa pullo ja makumaailma ovat saaneet vaikutteita Ruotsin Taalainmaalta. Uutena jippona on, ettei pullosta löydy tietoja glögin mausta. Blossa on luvannut paljastaa glögin ainesosat vasta Lucian päivänä 13. joulukuuta ja pyytää ennen sitä arvauksia Blossan facesivuille.
  • Liemi punaiselle glögille ja näin se olen tehnyt.
  • 1 l herukkamehua, nyt niille omille mehuille löytyy sitten käyttöä. Tämä on se paras pohja.
  • 2 dl kirsikoita
  • 3 kanelitankoa 30 kokonaista mausteneilikkaa
  • 2 tähtianista 5 kokonaista maustepippuria
  • 2 –3 rkl kardemummansiemeniä
  • 1 dl rusinoita
  • 2 dl fariininsokeria
  • 600 g kevyesti vatkattua kermavaahtoa
  •  
  • suklaat
  • 320 g Guanaja 70 %
  • 340 g Caraibe 66 %
  • 360 g Carague 56 %
  • 400 g Jivara Lacte 40 %
  • 470 g Ivoire 35 %Sulata suklaa, sekoita 1/3 osa kermavaahdosta kuuman suklaa kanssa niin, että rakenne muodostuu elastiseksi, sekoitus sisältä ulospäin kevyesti. Lisää loppu kermavaahto ja sekoita tasaiseksi.

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.