-. -. -. -. -. -. -. V. a. n. h. e. m. p. i. s. y. ö. v. ä. t. k. l. d. r. o. J. u. j. N. O. ,. 1. 0. g. /. K. f. M. T. P. 5. 4. 2. b. (. 3. ). +. U. S. 6. 8. A. 7. L. 9. d l. t l
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. T. a. d. S. e. o. n. t. ä. s. N. i. m. l. k. y. u. j. ). p. r. h. v. w. ,. L. F. z. J. ö. R. b. g. P. (. 2. 0. K. 4. 1. /. 8. V. c. 7. 5. 3. E. A. d l. t l
Oikeastaan kyseessä ei ole lasagne, sillä vuoka on tehty kokonaan ilman lasagnen pääraaka-ainetta pastaa, mutta munagne ei oikeen tunnu hyvältä idealta
N. o. n. i. j. a. t. s. k. h. e. r. v. M. ä. l. p. u. d. ö. y. K. m. ,. /. g. S. A. I. Y. (. ). T. 4. 3. 6. 2. 0. V. L. 5. P. R. 1. 8. c. H. 9. U. J. <. u l. t l. d l
Kaupan tacomausteiden pääraaka-aineinaonmonesti suola ja sokeri, ja lisäksi niihin onmonesti tungettu vaikka mitä mielestäni turhaa (maltodekstriiniä, muunnettua tärkkelystä…)
Koska reseptien lisäksi haluan jakaa tietoa myös eri raaka-aineiden ravintosisällöstä ja terveysvaikutuksista, niin laitan senkin pakollisen osion tähän väliin
Nyt kun kesäkurpitsa-aikaon parhaimmillaan niin tehdäänkin "valkosipuliperunat" kesäkurpitsasta. Karppaajan valkosipuliperunat retikasta on yksi suosituimpia reseptejäni ja saavuttanut suosionsa vähähiilihydraattisissa ruokapöydissä
Olin jo aiemmin nimennyt tämän Maailman paras pannukakku -nimiseksi, mutta nyt se sai uuden nimen, sillä halusin tuoda nimessä esiin nimenomaan pannarin herkullisuutta ja lisäksi, 'maailman paras' -nimi onkin jo vähän trenditön
About these ads. aurajuustoa, kotijuustoa, Riitan Herkun savuchilisulatejuustoa, Salaneuvosta, lisää kotijuustoa (tätä suosikkia on hyvä olla pöydän molemmille puolille erikseen), savuporo-Koskenlaskijaa
Food and Nutrition Research Institute & Department of Science Technology of the Philippines Maku on hyvin lähellä intiaanisokeria, mutta karamellimainen vivahde on tehnyt siitä monien huippukokkien suosikin nimen omaan hurmaavan maun puolesta
Grillaile kuumassa grillissä jatkuvasti käännellen, kunnes liha on kuumaa ja pinta alkaa tummua. Hienonna valkosipulit ja 1 tl suolaa tahnaksi. Lämmitä uuni 220-asteiseksi. Keittele kasaan, kunnes jäljellä on noin 2 dl kastiketta. 2 rkl hienonnettua rosmariinia
Pari viikkoa sitten lähdin taivuttamaan terveellisiä raaka-aineita aika perinteisiin herkkuihin, mansikkahilloon ja lettuihin, tällä kertaa jakamani reseptit ovat vähemmän kaloripitoisia, mutta mausta ei mielestäni tarvitse tälläkään kertaa tinkiä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.