- Leivoin rippijuhliin kaksi kakkua. Sekoita liivateseos ohuena nauhana rahka-kermavaahtoon. Upota liivatelehdet pehmenemään runsaaseen kylmään veteen 5-10 minuutiksi. Itse keitin kuorrutetta varten tilkkasen tummaa leivontakaakaota, johon sulatin margariinia + noin 300-400g suklaata (osa meni leipurin suuhun. 0,5 - 1 dl vettä. Aikaa kuluu noin 2 h + rahkakerrosten hyytyminen (10-12 h tai mielellään yön yli). Kakku kannattaa ottaa jääkaapista huoneenlämpöön 15-20 min ennen tarjoilua, jotta sitä on helpompi leikata
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. T. a. d. S. e. o. n. t. ä. s. N. i. m. l. k. y. u. j. ). p. r. h. v. w. ,. L. F. z. J. ö. R. b. g. P. (. 2. 0. K. 4. 1. /. 8. V. c. 7. 5. 3. E. A. d l. t l
The Original Treats (Kellogg's). En ole vielä toistaiseksi tavannut ketään, joka saisi samanlaisen kaaoksen aikaan keittiössä kuin minä useimmiten leipoessani
-. -. S. i. r. ä. n. v. h. t. e. l. a. b. o. g. k. s. j. B. m. d. p. u. ,. y. I. (. ). K. R. T. V. W. 5. ö. 8. 9. c. A. F. P. f. 4. E. M. L. 6. q. O. J. ". 3
Olin jo aiemmin nimennyt tämän Maailman paras pannukakku -nimiseksi, mutta nyt se sai uuden nimen, sillä halusin tuoda nimessä esiin nimenomaan pannarin herkullisuutta ja lisäksi, 'maailman paras' -nimi onkin jo vähän trenditön
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. V. a. p. u. n. k. l. e. h. d. o. t. m. s. i. S. j. v. ,. y. r. ö. ä. K. M. E. I. Ä. ). R. b. g. O. D. A. 4. 5. 0. F. 1. –. 2. /. (. L. P. 3. ½. U. T. N. Ö. 7. 8. *. J. t l. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.