Iltapalaksi teimme kesää muistellen porsaan ribsejä uunissa. Grilliribsejä ei taida nämä yksilöt voittaa, mutta grillin puuttuessa uuni toimii vallan mainiosti
Esikypsennetyt porsaanribsit ovat takuuvarmasti mureita ja luut irtoavat lihasta melkein itsestään. Vasta viime kesänä innostuimme grillaamaan porsaan ribsejä eli kylkiluita, mutta sen jälkeen ne ovatkin kuuluneet meillä vakiogrillattaviin
Y. k. s. i. p. a. r. h. t. g. l. o. v. m. n. ,. e. ä. b. j. u. y. R. ö. f. -. d. K. H. 4. 9. 0. /. c. 7. 8. A. E. '. L. V. w. J. (. ). T. M. P. 1. 5. 2. 3. N. U. C. S. k g. d l
Moikka moi. Tämä seuraava kakku kulki aikoinaan nimellä The ultimate chocolate cake, sillä sen valmistukseen oltiin yhdistetty oletettavasti kaikki mitä hyvään suklaakakkuun kuuluu
V. o. i. k. a. u. h. s. t. H. m. n. b. l. g. r. v. e. p. j. ä. K. 1. 0. ,. 4. 3. S. y. ö. ). J. d. f. P. L. T. -. c. 8. M. 2. (. /. A. N. O. ". w. G. 5. Ä. E. t l
800 g porsaan kassleria eli niskaa. Leikkaa liha ohuiksi pihveiksi ja pyöräytä ne vehnäjauhoissa. Paista pihvit pannulla molemmin puolin ja nosta ne limittäin uunivuokaan
Imagine how good this cake has to be if it managed to convert Tilli who wasn’t really a dessert person and Ružmarin, who thought a dessert without chocolate is just not one worth making
T. a. d. S. e. o. n. t. ä. s. N. i. m. l. k. y. u. j. -. ). p. r. h. v. w. ,. L. F. z. J. ö. R. b. g. P. (. 2. 0. K. 4. 1. /. 8. V. c. 7. 5. 3. E. A. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.