1996 on
oman tilan omenoista tehty myös viiniä. Me nappasimme kotiintuomisiksi puolikuivaa, tyrnistä säväyksen saavaa Tyyraa. Hienot ovat tilukset... ja hei, siellä järjestetään myös häitä...
nyt laitan tämän loppuun ajatellut kuvan alkuunEttei maapähkinöitä käytettä leivonnassa juuri yhtään, ne on todella paljon halvempia kun hassel-pähkinat ja muut
Niin kivaa oli ja hyvää ruokaa. Melkein maistuu kesältä, pakastimesta syysvadelmat ja pensasmustikat. Viiru aloitti kesäkauden ja tuli mukaan kasvariin
Juurekset tikuiksi ja uunin kautta piparjuuritahnaan, melko täydellistä. Juurekset on nyt parhaimmillaan ja kotimaisia, puhtaita juureksia kannattaa hyödyntää
Tällä kertaa ei paistinpannua tarvita kuin seinän koristeena, vaan jääkaappi hoitaa pääkokkina homman, kunhan muistaa sujauttaa kipon tekeytymään tarpeeksi ajoissa
Se oli niin kaunista, että kuva siitä päätyi tuohon uuteen banneriinkin. Viime viikonloppuna onnistuin kokkaamaan kuitenkin kerrankin oikein kaunista ja näyttävää ruokaa
Tulevien kauhunhetkien välttämiseksi ohje kirjattakoon ylös heti ja saman tien. Italialainen, ihanan pehmeä ja rasvainen, focaccialeipä sopii mainiosti kaveriksi useille italialaisille ruoille
Sämpylät onnistuu aina ja uunituoreena ne katoaa pöydästä melkein saman tien. Kaikkihan tahtoisi leipoa sämpylöitä, mutta usein se vie aikaa ja taikinaa saa vaivata ja kohotella joka vaiheessa pitkät ajat
Bloggaajilta olisi kuitenkin suotavaa kertoa suoraan, varsinkin leivontareseptien kohdalla, kenelle resepti on hyvä ja kelle se erityisesti maistuisi, sekä minkälaisia ovat rakenne ja makuprofiili
Osa mansikoista päätyi hilloon ja curdiin (mansikkacurd javaniljainen mansikkahillo). Eipä siinä muu auttanut kuin taas kerran kehitellä omaa juttua ja yhdistellä eri ajatuksia
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.