Timjamiruisleipä
Katan keitokset
Katan keitokset
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 25 g hiivaa
  • 4 dl vettä
  • 25 g voita kuutioituna
  • 1 tl kuivattua timjamia
  • 1 tl suolaa
  • 4 dl ruissihtijauhoja
  • 6 1/2 - 7 dl erikoisvehnäjauhoja
  • 37 asteiseksi ja liota hiiva veteen
  • 2. lisää kuutioitu voi,timjami ruissihti
  • 1 1/2 litran vetoiseen leivinpaperoituun vuokaan ja kohota leipää n.30min. Kuumenna uuni 220asteeseen
  • leipä
  • 10 min. Laske lämpötila

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.