Viimeviikkoisia juhlia varten valmistin pieniä cocktailpaloja, joiden reseptit jaan nyt kanssanne. Cocktailpaloja on yleensä parempi valmistaa muutamaa eri laatua tarvittaessa isokin määrä kuin tuhat eri lajia pienissä määrissä
Se on varma kevään merkki kun makuaistimet alkavat vaatimaan grillattuja herkkuja. Karsinogeenien käristäminen elintarvikkeiden pintaan on ollut viimevuosina jopa korostetusti esillä, mutta samaan tahtiin on tittelöity grillimaistereita ja pieniä savustamoita on tupsahdellut mökkireittien varsille jopa runsaasti
Ihanan väristä ja herkän makuista kesämehua. Ohjeesta valmistuu n. 1,3 l tiivistettä. Että jos pihalla odottelee raparperia ilman toimenkuvaa, niin tähän se ainakin kannattaa käyttää
Minulla oli koko viime viikon selvä visio, siis todella selvä visio. Tekisin viikonloppuna kääretortun, jonka täyttäisin mämmi-vanilja-appelsiinivaahdolla ja koristelisin marsipaanilla
Kapriksen voisi hienontaa, jolloin se antaisi paremmin makuaan kastikkeeseen. Tässä välillä kyllästyneenä ruoanlaittoon ajattelin nakata Glorian ruokalehdet kirpparille tai jonnekin
Katoin jokaiselle erikseen pieniin kulhoihin suolakurkkupalat, oliivisiivut ja kapriksen. Usein suunnittelen etukäteen mitä ja miten ruokaa aion valmistaa
Yksi etätyöpäivän iloista on käydä "ulkona" lounaalla. Monesti valitsen lähiseudun lounaspaikoista sen, jossa tiedän olevan tarjolla laadukas meze-pöytä ja erinomaista hummusta
1. Jaa kukkakaali nuppuihin ja keitä ne juuri ja juuri pehmeiksi vähäsuolaisessa vedessä. Nosta kukkakaalit tarjoiluvadille, mausta suolalla ja pippurilla ja kumoa ranskankerma suoraa lämpimän kukkakaalin päälle
Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan. Silppua sipuli, valkosipuli ja punainen chili. Jos haluat miedomman tulisuuden, voit poistaa siemenet ensin chilistä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.