Toffee-omenajuustokakku syksyn juhlahetkiin
Kulinaari
Kulinaari
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • TOFFEE-OMENAJUUSTOKAKKU (8-12 henk.)
  •  
  • pohja
  • 200 g Digestive-keksejä
  • 70 g voisulaa
  •  
  • toffeejuustokakku
  • 450 g maustamatonta tuorejuustoa (esim. Philadelphia)
  • 1 tl vaniljauutetta
  • 70 g tomusokeria
  • 150 g karamellisoitua kondensoitua maitoa (esim. Dovgan)
  • hyppysellinen suolaa
  • 3 dl kuohukermaa
  • 2 kpl liivatelehtiä ( 2 g)
  • 0,5 dl kuumaa vettä
  • 20 cm kakkurengas tai irtopohjavuoka
  • vuokaspray

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.