Toffeinen mokkasuklaakakku
Ruoka-alkemisti -blogi
Ruoka-alkemisti -blogi
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Toffeinen suklaakakku
  • 18 cm halkaisijan irtopohjavuoallinen, 6-8 annosta
  • 2 avokadoa (pienehköjä, sosetta tulee ehkä noin 1½ dl)
  • 1½ dl muscovadosokeria
  • 2 kananmunaa ½ dl kylmää kahvia
  • 1 dl kaakaojauhetta
  • 1 dl mantelijauhetta
  • 1 tl vaniljauutetta
  • 1 tl ruokasoodaa
  • ripaus suolaa
  • 12 toffeetäytteistä suklaakonvehtia (n. 80 g)

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.