Nappasin pitkästä aikaa kaupasta mukaani paketin tofua (se siitä suunnitelmallisuudesta…) ja unohdettuani sen joskikin aikaa jääkaappiini havahduin googlailemaan sille jonkinlaista uudenlaista käyttötapaa tai valmistusmetodia
Paista reiluhkoja fenkolipalasia oliiviöljyn ja limen mehun kanssa paistinpannulla. Lisää hetken päästä joukkoon isoksi lohkottu tomaatti, kesäkurpitsaa (minulla lounaalta jäänyttä) jajatka paistamista
Mielestäni valmisruuista ei ole mihinkään ja yleensä valmiskastikkeetkaan eivät minun kaapissani saa paikkaa, mutta löysinpäs nuudeliosastolta Blue Dragonin szechuan-kastikkeen sekä osterikastikkeen, joita ajattelin sitten kokeilla
Tallinna onkin parin vuoden aikana tullut tutummaksi kuin Helsingin rautatieasema-Kamppi-akseli kuunanaan ja tunnenkin aina tänne tullessani tulevani ”kotiin”
Kesällä, ja jo kesän lähestyessä aivan kuin itsestään alkavat ateriat keventymään ja mikä sen parempaa kuin kasvisspaghetti tai kasvisnuudelit toiselta nimeltään
Grillivartaat on taattu kesäherkku ja hyvällä marinadilla saat kasvisvartaisiin kunnolla makua. Lupasin itselleni aikoja sitten, että jonain päivänä teen jotain ihanaa satay-tofua
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.