Ihastuin niin täysin uusimman blogi-tuttavuuteni, Kotona-blogin, persikoilla ja piparkakuilla kauniisti koristeltuun juustokakkuun, että oli aivan pakko ottaa resepti heti ylös ja koettaa taas juustokakun kanssa onneaan
Näin joulun jälkeen on hyvä käyttää loput piparit tämän juustokakun keksipohjaan. Kaneli tuo ripauksen jouluista makua juustokakkuun, mutta ei kuitenkaan liikaa joulua näin vuoden alussa
T. ä. m. k. i. n. a. u. e. t. y. ö. p. j. o. l. h. K. s. -. v. P. g. 2. 4. c. 1. 5. 0. D. 7. r. d. ½. (. ). 6. 3. M. S. J. ,. G. A. L. ) l. c m. t l. d l
Uuden vuoden juhliin avomieheni pyysi samanlaista kakkua, tosin pyyntö tuli edellisenä iltana ja koska olin uuden vuoden aattona töissä kuuteen asti, kirjoitin miehelleni kauppalapun ja ohjeen ja pistin herran leivontahommiin
pitkään halunnut testata jotain helppoa ja nopeatekoista juustokakkua, joten tässäpä sellainen ohje. Piparkakku tuo tämän kakun pohjaan ihanan jouluisen maun, pehmeässä moussessa on kirpeää punaviinimarjaja puolukkaa, sekä
Päällimmäinen ajatukseni tällä hetkellä. Tuoreet marjatja tomusokeri tekevät kuitenkin ihmeitä. Huomaathan, että kakku kannattaa tehdä jo edellisenä päivänä ja se tarjoillaan kylmänä
Jääkaapissa marjatja kakkukuvat silmissä sai tämä kakku alkunsa. Tulimme juhannuksen vietosta ja huomasin vadelmia jääkaapissa, joten niistä piti jotain tehdä
Rahka sopii mielestäni loistavasti juustokakkuihin, tuoden niihin hieman kevennystä ja raikkautta, joten halusin käyttää kakun täytteessä appelsiinirahkaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.