Perjantai illaksi piti keksiä jotain ruokaisaa iltapalaa, kun saimme vieraita keski-Suomesta. Piirakka ohjeen lainasin Kinuskikissalta, joka oli sen Anna-lehdestä joskus bongannut
Bagelit, eli vesirinkelit ovat täytettynä makoisia ilta,- ja välipaloja. Eri täytteillä saa jos jonkin makuista tarjottavaa kyllä vaikka retkellekin mukaan
tomaatti-mozzarella, tonnikala ja pepperoni. Alkupään pizzoissa oli useita tomaatti-mozzarella pizzoja ja niiden ongelma oli kuumana valuva juusto, jolloin ulkonäkö ei kyllä ollut paras mahdollinen
Fontal)400 g maustamatonta sulatejuustoa (käytimme Silva Naturel)200 g Aurinkokuivattu tomaatti-mozzarella sulatejuustoa (Pirkka) TAI200 g Meetwursti-sulatejuustoaSekoita täytteen ainekset keskenään
Tomaatti-mozzarella pizzan resepti taasen houkuttelee enemmän tomaattisen. Tomaatti-mozzarella pizza. Blogitauko venyi muuton takia aika pitkäksi, mutta hengissä täällä
Tomaatti-mozzarella salaatti. Vaikka syksy tekee kovasti tuloaan, ei grillikausi ole vielä ohi. Tosin olen sen verran “fanaattinen” grillaaja, että meillä grillikausi jatkuu ympäri vuoden
Kilpamakkaroista paras, sanoisin (tomaatti-mozzarella ei ollut kilpamakkara). Lihaa 84%Pajuniemi Helsinkiwursti Tomaatti-mozzarellaTähän jo lähtökohtaisesti suhtautuu varauksella, tomaatti ja mozzarella eivät kuulu konservatiivin makkaraan, imho
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.