Skonssit ovat aivan superhelppo ja nopea valmistaa ja lisäksi ne ovat niin superhyviä, jotta tällä ohjeella on pakko pyöräyttää skonssit kerran jos toisenkin
Skonssit ja brunssit. Skonssit maistuvat aina parhailta tuoreina, vielä lämpiminä, joten näitä ei kannata valmistaa ennakkoon, vaan tarjoilla reilusti iltapäiväteellä, jos aikainen aamu ei nappaa
Tomaatti-mozzarellapiirakkaPiirakkapohja (1 pyöreä piirakka). ( itse teen aina tuplana niin saan pellillisen) 100 g voita0,5-1 dl porkkanaraastetta1 dl vehnäjauhoja1 dl kaurahiutaleita1/2 tl leivinjauhetta1/2 tl suolaa1
s. a. n. o. i. H. y. l. e. ,. k. u. t. v. h. ä. p. Y. r. m. j. U. ö. N. P. M. O. d. (. K. ). V. L. g. J. S. [. ]. E. b. 1. 9. 4. 2. 0. 5. c. I. -. 3. T. d l. t l
R. u. o. k. a. t. m. i. n. e. v. l. h. j. p. r. d. y. s. ,. A. ä. ö. J. g. M. S. D. Y. C. f. N. (. ). L. P. O. K. 8. -. 1. 2. c. =. 3. 7. 5. 0. /. V. +. Ä. T. ". t l
Ripottele päälle raastettua juustoa/juusto suikaleita ja laita tomaatti uuniin. Isompi tomaatti1. Vaihteeksi jaksoin taas aamulla miettiä jotain muuta syötävää
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.