Elokuu eli kun kasvissyöjä puri pihviä Kalaruokia, lisukkeita ja uppomunakypsymässä. Lähikuvassa hauki(seka)kvenellit ja nantua-kastike. Toinen lihapäivä, makkaran perusresepti, lihaliemen kirkastus, häränhäntätortellini kirkastetussa liemessä ja yrtti-leipäkuorrutteen tekoa (ei onnistunut) Sokeriinan makea elämä
Arvostelu: Masuuni on kaupungin paras hotelliravintola Kävin parin vuoden tauon jälkeen testaamassa hotelli Ilveksen ravintolan Masuunin. Vaikutelma on joka kerta sama Savusuolaa
Parrot MiniBar – Tallinnan yllätyksellisin ravintola! Welcome to THE JUNGLE. Ihan Amazonille asti ei kuitenkaan tarvitse matkustaa. Riittää, että ottaa laivamatkan lahden yli Tallinnaan Paleokeittiö
Bistro DK Dik Trom Geittenkaas eli Vuohenjuustoa, viikunaleipää ja tomaattihilloketta. Makea tomaattihilloke sopi sen kanssa erinomaisesti ja viikunaleipä oli myös todella hyvää Punapään Ruokavillitykset
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.