Herkuteltiin tomaattisella piirakalla johon lisä potkua antoi sinappi ja parmesaani. Välillä täytyy antaa hieman myöten ja käyttää valmis taikinoita helpottamaan arkea
Lihansyöjille tuntuu olevan joskus vaikeaa ajatella, mitä ihmettä tarjoilisi kasvisruokailijoille. Vaikka tosiasiassa kasvisvaihtoehtoja on mielin määrin, ja usein ne ovat helppoja ja maukkaita
Helppo, nopea ja herkullinen hätävarapiirakka syntyy valmiista voitaikinasta. Ohjeen olen saanut ehtymättömästä reseptiarkistosta eli siskolta, ja se muokkautuu helposti parsa-, kala-, sieni-, lihapiirakaksi, you name it and just do it
Italia-teeman kruunuksi tahdoin eilen vielä leipoa italialaisen juustokakun, Torta della Nonnan. Päädyin tekemään kakun Leila Lindholmin omalla ohjeella, jota on tuosta torta della nonnan haastavastakin ohjeesta (tai työläästä) muokattu yksinkertaisemmaksi
Meillä on meneillään muuttoa edeltävä kaappien tyhjennysprojekti. Ei voi uskoakaan kuinka paljon 51 neliöön mahtuu pois heitettävää ja kierrätykseen annettavaa tavaraa
Tässä taas yksi tomaattipiirakka, tällä kertaa fetajuustolla höystettynä. Punaisia ja keltaisia tomaatteja yhdistelemällä saa kaunista jälkeä aikaiseksi, joten tämä piirakka sopii vaikka keväisten juhlien suolaiseksi tarjottavaksi tai pääsiäispöytään
Pääsiäinen häämöttää jo horisontissa eikä päivien suunnitelmista ja ruoista ole vielä mitään tietoa. Ensipuraisu pääsiäiseen otettiin kuitenkin viikonloppuna kokkaamalla alkuruoaksi hernepihvejä savulohella K-Ruoka -lehdestä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.