Kotona useimmiten paahdan leivät ja sivelen tahnaa väliin paksusti mutta de lux versiossa hyvä paahtoleipä voidellaan voilla molemminpuolin ja paahdetaan kaunis paistopinta pannulla
Tota kun vedät 1-3 kuppia päivässä, niin voin melkeen luvata että alkaa flunssat vähentyä. Pakuri on valittu vuoden 2013 rohdoskasviksi, ja on tosi yleisessä käytössä nykyään. 3. Mulla on itellä ollu maitohappobakteerit käytössä 2-3 vuotta. Tankkasin ekat kuukaudet sellasta 30 mijardin bakteerin valmistetta, koska se oli vahvin mitä löysin ja mun lääkäri suositteli sitä. Seuraavan kerran kun menin takasin lääkärille, se oli löytäny VSL#3 valmisteen ja suositteli enään sitä. VSL#3 sisältää 450 miljardia bakteeria. ää joku 3-4 pussia päivä. VSL#3 on myöskin maailman tutkituin probioottivalmiste. Seleeni 200ug/vrk, Sinkki 30mg/vrk, Magnesium (Malaatti) 800mg/vrk, Kelp merilevä (jodi) ja Kalaöljy (E-EPA+E-DHA) 2000-3000mg/vrk. Meillä on ollu 4 halpis blenderiä ja 3 niistä on hajonnu. Sitten kaadat vedet pois ja laitat kannuun 3/4 vettä ja huuhtelet kannun blendaamalla. Nykyään mä koitan vetää 3 litraa päivässä. Ahkerimpina päivinä teen vihermehua 3 kertaa päivässä
3 Herkkunäkkileipä. Pumpulisämpylät kirivät TOP 5 -listalle pehmoisella rakenteellaan, joka on niin ihana, että mainio maku usein jää lähes huomaamatta
Top Chef. 360 g öljyä. (M kokoisia 3, L kokoisia 2 tai. Kaada porkkanakakku ainekset noin 30x22cm vuokaan. Tästä määrästä tuli liian iso satsi 30×22 cm vuoalliselle porkkanakakkua. Nämä pääsi top 10 leipomuslistalle. 360 g öljyä. (M kokoisia 3, L kokoisia 2 tai
Top Chef. 450 g porkkanoita500 g sokeria360 g öljyä8 g kanelia, soodaa ja suolaa400 g jauhoja150 g munia (M kokoisia 3, L kokoisia 2 tai jos tahtoo hifistellä niin 2,5). Kaada porkkanakakku ainekset noin 30x22cm vuokaan. Tästä määrästä tuli liian iso satsi 30×22 cm vuoalliselle porkkanakakkua. Nämä pääsi top 10 leipomuslistalle. 360 g öljyä. 150 g munia (M kokoisia 3, L kokoisia 2 tai jos tahtoo hifistellä niin 2,5)
3. Meillä on muutamia (aika outoja) tapoja ravintolan valitsemisessa ulkomailla. Ensinnäkin kartamme paikkoja joissa on kuvalliset ruokalistat, ne jotenkin ällöttävät varsinkin mua
3. Moikka moi. Onko kukaan lähtenyt mukaan noudattamaan Terveellinen Tammikuu -haastetta. Mulla on itselläni nyt kolme päivää ko ruokavaliolla takana, ja olo tuntuu jo nyt miljoona kertaa paremmalta kuin viikonlopun herkuttelujen jälkeen
Ullan unelmakakku (Kuva otettu TÄÄLTÄ) Leila leipoo Ranskassa (Kuva otettu TÄÄLTÄ) Hulluna leivontaan (Kuva otettu TÄÄLTÄ) Näin teet Ranskalaista ruokaa (Kuva otettu TÄÄLTÄ) %C3%A4-teet-ranskalaista-ruokaa/etusivu5. Nigellan uudet herkut (Kuva otettu TÄÄLTÄ) Sikke- ruokaa rakkaudella (Kuva otettu TÄÄLTÄ) Arjan keittiössä (Kuva otettu TÄÄLTÄ)%C3%B6ss%C3%A4/etusivu8
Tämä ohje on Top Chef-ohjelmasta ja se on Lassen pudotushaaste. DBroileri1pkt/3 kpl Broilerin rintafileitä½ dl oliiviöljyämustapippuria ja suolaaLaita fileet uuniastiaan ja päälle öljy sekä mausteet. Kanaviillokki kastike (eli curry-velouté eli curry vaalea peruskastike)40g voita40g/3,5 rkl vehnäjauhoja1l kasvislientä ( 1 litra vettä ja 2 kasvisliemikuutiota)1 tl keltaista currytahnaa tai maun mukaan (löytyy siis ainakin Pirkka-merkkistä)3 dl kuohukermaamustapippuriaLaita kattilaan vesi ja sekaan kasvisliemikuutiot ja currytahna. ) /3 kpl Broileri. /3,5 rkl vehnäjauhoja. 3 dl kuohukermaa
3. 3. 3. 1. K. i. n. u. s. k. -. p. o. l. a. t. ä. y. e. ½. d. h. r. m. f. j. v. 7. 5. g. 2. 0. (. ). V. M. ,. A. T. S. L. N. H. 4. ö. c. R. D. 8. ) l. d l
Paahdetut perunat vie ykköspaikan, muttei hasselbackan perunat, cheddar-juustoperunat, maukkaat valkosipuliperunat, juusto-röstiperunat tai kesän maukas perunasalaatti kovin kauas ykkösestä jää jälkeen
Kaurapuuro 3 minuutin pikaversio ei aamulla aikaa vie. So-Up järjestää Suomi100bloggaa-haasteen, johon osallistutaan kirjoittamalla Suomi-aiheinen blogipostaus
Postailu on viime kuukausina jäänyt vähän vähemmälle, joten oma uuden vuoden -lupaukseni seuraavalle vuodelle onkin aktivoitua ja postata kaikista resepteistä, jotka koen jakamisen arvoisiksi
3. 3. 3. 3. 3. 3. 3. 3. 3. 3. 3. 3. 3. 3. 3. 3. 3. 3. 3. 3. 3. 3. 3. 3. 3. 3. V. i. k. o. n. l. p. u. a. e. t. r. j. h. y. ä. d. v. m. ,. s. ö. P. N. -. z. I. K. J. 2. 5. M. S. T. (. c. ). 1. 0. g. b. L. A. 4. B. 6. C. 7. D. 8. E. 9. F. G. f. H. x. O. '. w. Y. U. R. Ä. W. Z. i l. c m. r k
Katsoin eilen Top Chefin ja en voinut olla ohittamatta, sitä porkkanakakun ylistystä. )360g öljyä (ei ole vieläkään keittiövaakaa, eli laitoin noin 3,5dl)8+8+8g kanelia, soodaa ja suolaa (tää oli vaikea. Kolme oli liikaa ja kaks liian vähän, joten minun taikinaan tuli 3 kananmunaa)Keitä porkkanat. 360g öljyä
Taitsi (ihanasta Toinen Jalka Italiassa-blogista) oli listannut hauskasti oman top kymppinsä Rooman ruokajutuista ja paikoista, ja päätin tehdä oman listani siitä mitä mielestäni Roomassa ainakin tulisi testata ja maistaa
Aloitin bloggaamisen heinäkuussa 2013 ja todella nopeasti olette löytänet blogini, iso kiitos kaikille siitä. Pitemmittä puheitta, tässä viime vuoden top 10 reseptit. 3. Nugeteista oli paljon puhetta mediassa vuonna 2013
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.