T. u. l. e. k. o. I. t. a. i. s. p. h. r. ä. d. m. n. M. ,. g. y. E. z. c. b. J. v. f. j. ). U. ö. K. -. H. 1. 3. 2. 0. 7. 5. 6. S. L. A. 4. P. Ä. N. R. d l. t l
V. a. l. m. i. s. t. n. p. k. o. e. j. y. ä. v. r. T. ,. h. K. S. u. L. -. O. A. d. I. b. N. ö. 1. 0. 5. 2. E. z. M. g. J. 3. ½. 4. P. c. R. w. /. ❤ l. d l
Tortanon ohje on ystäväni (en muista mistä) keittokirjasta. "Tortano on suurenmoinen italialainen leipä, joka on täytetty sellaisilla herkuilla, kuin prosciutto, oliivit ja mozzarella
Aatonaaton ehtoopalaksi valmistui herkullinen tortano, italialainen täytetty leipä. Leivän täyttämiseen voi tunnustella omia makunustyröitään ja työstää mielikuvitustaan, mutta minä täytin ensimmäisen tortanoni Leilan esimerkin mukaisesti ilmakuivatulla kinkulla, mozzarellalla ja tuoreella basilikalla
Pienen hiljaiselon jälkeen on hyvä jatkaa herkkuleivällä, eli TORTANOLLA. Yrttinen MozzarellaTortano. Tee tortanoon muutamat viillot vielä ennen uuniin laittoa
I. t. a. l. i. n. e. ä. y. p. T. o. r. V. m. ö. s. ,. j. u. h. k. v. 1. 5. g. /. (. 7. ). 3. d. °. c. 4. 2. -. *. 0. z. b. K. L. S. A. ) l. p s. d l. c m
Tämä on tarina siitä kuinka leivästä tulee lounas. No täyttämällä. Kokemuksella olisin nyt jättänyt nuo oliivit pois tai ainakin vaihtanut toisenlaisiin mutta muuten täyte istui kuin nenä päähän
S. a. i. n. e. m. v. k. o. l. t. ä. u. L. Y. -. p. j. s. h. r. E. ,. I. ). K. y. ö. R. (. d. ". T. z. P. 2. 1. 5. M. Ä. V. U. O. A. 3. 0. g. 4. b. J. 7. H. N. ) l. d l. t l
Siinä oli eri täytevaihtoehdoilla täytettyjä leipärinkilöitä, tortanoja. Päätin käyttää pohjalla tortanon perustaikinaa, tosin muuntelin sitä käyttämällä eri jauhoja
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.