Tässä tuulihatut on täytetty lohi- ja porotäytteellä. 35-40 kappaletta. 35-40 kappaletta. Tuulihatut ovat klassisia juhlaleivonnaisia, jotka voi tehdä niin makeana kuin suolaisena versiona
Erottele toiseen kulhoon 70g valkuaista 2-3 huoneenlämpöisestä kananmunasta. Kaada taikina pursotinpussiin, jossa on 1 cm kokoinen pyöreä terä (käytin 1,2cm terää) ja pursota pellille leivinpaperin päälle noin 2,5-3 cm kokoisia nokareita. Separate for another bowl 70g of egg whites (from 2-3 room temperature eggs). Pour batter into cake decorating bag with diameter of 1 cm sized circular piping nozzle (I used 1,2cm circular nozzle) and pipe about 2,5-3 cm size pats on to baking paper over the baking tray
Tein pullat croc-potilla, jossa ne saivat pienen uunituksen jälkeen kypsyä vajaat viisi tuntia. Nosta lihapullat crock-potiin ja kaada kastike lihapullien päälle
Käväisimme viikonloppuna mökillä ennen saunaa pienellä metsälenkillä toiveissa sienisaalis. Reissulta löytyi kuin löytyikin aika mukavasti kanttarelleja, itseasiassa tämä oli meidän paras kanttareillisaalis ikinä, jee
Tofua voi marinoida yön yli, mutta kokemukseni mukaan tunti-pari riittää myös ihan hyvin. Cut the cauliflower heads off and blend the cauliflower in a general-purpose machine into couscous-like texture
Viime vuoden grillihitiksemme nousivat kanansydämet - tästä taitaa tulla tämänvuotinen suosikki. Aasialaiset aprikoosi-inkivääriglaseeratut kanavartaat
Tänään sain aamiaiseksi mansikka-brie-croisantteja sänkyyn tuotuna ja töiden jälkeen vielä juhlistin synttäreitä kokkailemalla ensimmäistä kertaa uudella grillilläni ihania kesäherkkuja
Raaka-Bounty on pyörinyt mun mielessä jo pitkän aikaa. Marsia, Snickersiä, Twixejä, Bountya ja sitä-jonka-nimeä-ei-kukaan-muista-mut-missä-on-ainakin-nougaata…
Sen tekoon ei tarvita kummoista välineistöä, vaikka julienne-kuorijasta tai spiralizerista on kyllä hyötyä, jos sellaisia sattuu omistamaan -”pastan” teko onnistuu kuitenkin myös vaikka kuorimaveitsellä
Raakakakut hakkaa ravintoarvoillaan vehnä-sokerikakut mennen tullen eikä raakakakkuja tarvitse syödä läheskään niin paljon kuin normaaleja leivonnaisia
Laita kaikki raaka-aineet kulhoon ja vatkaa hyvin sekaisin. Tämä on helppo tehdä ja tulee noin 3-4 syöjälle eli tämä on nopea vierastarjottava jos ei meinaa keksiä mitä tekee yllätysvieraille. Paista pannukakkua 225 asteessa noin 25-30 minuuttia tai kunnes se on kypsää. 25-30 minuuttia tai
Ja näissä punajuuri-kvinoapihveissä homma on justiinsa näin eikä pelkästään sinnepäin. Makua pihvit saavat paitsi pääraaka-aineista (tässä reseptissä paahdettu punajuuri, pähkinäinen kvinoa ja mieto kikherne) myös mausteista, kuten timjamista ja valkosipulista
Tämä ruokalaji syntyi vahingossa eräänä laiskana tiistai-iltana. Muistan, että se oli tiistai, koska silloin tulee lempiohjelmani, tv-draaman helmi Satuhäät
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.