Meillä kotona on aina panostettu ruokaan. Joulu, juhannus, tai ihan vaan ystävien tullessa kylään pitkästä aikaa on hyvä syy laittaa hyvää ruokaa tai kokeillä uutta kakku reseptiä
Pitkästä aikaa tulin laittamaan teille tänne reseptiä. Siis nyt on kuulkaa sellanen ruoka, että vei mut ihan niinkin mennessään, että tätä olen syönyt pelkästään tällä viikolla kolme kertaa illalliseksi
Ajattelin ruokkia perheen huomenna uuniperunoilla. Kiva tehdä niitäkin taas vaihteen vuoksi. . Hauska juttu, kun tätä reseptiä kysellään tosi usein minulta
Kananmunilla täytetty ja pekoniin kääritty lihamureke taitaa olla jo eräänlainen klassikko. Oma ohjeeni on vähän oikomalla muunneltu Nigella Lawsonin ohjeesta
Syksyn maistuva uutuustuote on ehdottomasti T*mun omenainen kinkkukastike. Pyrin aina hyödyntämään mahdollisimman paljon paikallisia tai kotimaisia raaka-aineita, siksi valitsin tähän kastikkeeseen Simolan luomuomena – tilan laadukkaat omenat
Ei tarvitse tulta kytätä ja savustuksen aikana ehtii valmistella lisukkeet. Tällä kertaa ei ollut avotulta käytettävissä, vaan savustimena toimi urbaaneihin olosuhteisiin hyvin soveltuva OpaMuurikka 1200W
P. i. k. a. s. e. t. p. o. n. m. u. v. r. ,. j. l. h. y. ä. T. M. -. d. b. ö. B. 3. 0. g. (. ). 1. K. 2. 4. 5. f. V. S. L. H. R. 7. 6. E. J. r k. t l. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.