T. ä. s. a. i. v. n. h. u. k. l. e. j. ,. o. y. t. K. C. r. m. F. c. d. J. p. 1. 0. ö. 5. 4. g. 6. 8. f. /. 2. (. %. ). L. 7. -. S. P. Ä. O. N. M. E. a l. d l. m l. t l
Eilen oli minun syntymäpäivä mutta kun olin työssä koko päivän en voinut leipoa mitään. Tein siis tänään nämä hienot herkulliset ja runsaskaloriset muffinssit
Karpaloskonssit, noin 16 kpl. Skonssit ovat olleet kokeiltavien leivonnaisten listalla pitkään. Ne tuovat mieleeni Irlannin ja ihanan Dublinin, jossa muutama vuosi sitten tuli nautittua skonssi ja toinenkin, kun mieheni oli siellä töissä
Vihreät oliivit ovat oliivipuun raakoja hedelmiä kun taas mustat tai tummat ovat kypsiä hedelmiä mutta joskus raakoja vihreitä oliiveja värjätään mustiksi
(Kuvan leivät on paistettu avotulella pizzauunissamme, siksi tummat reunat. Itsetehtyä. leipää ei voita mikään kaupan leipä, sillä itse tehty leipä on niin tuoretta ja aitoa ja vastapaistetun leivän tuoksu on vastustamaton
Nyt yhteistyökumppanina on Dansukker ja pääosassa heidän erilaiset tummat sokerit ja siirapit. Tummat sokerit ja siirapit soveltuvat erinomaisesti myös ruoanlaittoon joten lähdin kisaan vuoden makeimman herkun tittelistä suolaisella ruualla
tummat rypäleet. Tässä voileipäkakussa on käytetty moniviljapaahtoleipää, voit käyttää mitä vaan paahtoleipää tai korvata vaikka puolet paahtoleivistä ruisleivällä esim
Niin kuin nämä tummat marjat tuppaavat tekemään. Hola mi Amigos y Amigas. Hyvää sunnuntai -iltaa ja terveiset Epsanjasta, Katalonian auringon alta, jossa emäntä todennäköisesti parhaillaan nauttii Katalonian keittiön merellisistä antimista ja paikallisen Pares Baltan biodynaamisesti tuotetuista viineistä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.