Siinä on kyllä otsikkoa kerrakseen, mutta tulipahan selväksi postauksen aihe. D Leivon mielelläni sunnuntaisin jotain ja tänään päätin leipälaatikkoon kurkattuani pyöräyttää sämpylät lounaskeiton kaveriksi
Tänään kävin pyörähtämässä Messukeskuksen Kevätmessuilla, ja erityisesi Lähiruoka & Luomu puolella. Messuilla tapasin ihanan Feel Good Kitchenin Ainon, jonka kanssa kyllä riitti juttua vaikka mistä
Tässä siis vähän tunnelmakuvia viime viikonlopulta, muutama asukuva ja reseptit illan tarjottavista. Viime viikonloppuna juhlittiin rakkaan Noora serkkuni 24-vuotis synttäreitä meidän kämpillä
Loppuun tunnelmakuvia mökiltä ja kyliltä. Kuten jo aikaisemminkin on tullut kerrottua, on minulla monta erilaista kaverijoukkoa, joiden kanssa tehdään eri asioita
Pääsiäisen alla ja muutenkin keväällä on kiva leipoa jotain raikasta ja pirteän väristä. Persikkaa ja mangoa tulee harvemmin käytettyä leivonnassa, vaikka ne sopisivat moneen
Tämän pääsiäisen reseptilöytö sattui silmiin Me Naiset lehden numerosta 12/2010. Päärynä On Urho-pojan lemppari-hedelmä, muutamia toimivia salaattireseptejä tiedän päärynällä ja jälkiruoka-osastollahan päärynä on kuumana tai kylmänä pääosassa herkussa jos toisessa
Lopuksi hieman tunnelmakuvia juhannukselta. Erilaisten salaattivaihtoehtojen etsiminen ja kokeileminen, saavat sanalle salaatti aivan uuden merkityksen
Eipä ollut juolahtanut pieneen mieleenikään, tunkea kiukaan päälle makkarapussiin muuta kuin sitä itseään -makkaraa siis-, ennen kuin luin Pastanjauhajien saunaruuasta
Talviseen päivään sopii tuhti pataruoka. Jos pakkanen sallii, voi padan hautuessa ulkoillakin. Tällä Mysi Lahtisen ohjeella olen tehnyt pataa jo toistakymmentä vuotta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.