Pariisilla ja Ranskalla on aina ollut erityinen paikka sydämessäni. Jos ei nyt ihan joka vuosi, niin vähintään parin vuoden välein on päästävä nauttimaan Pariisin tunnelmasta
Sunnuntairuuan täytyy olla minusta helposti valmistuvaa, mutta silti vähän parempaa kuin arkiruoka. Tässä on oma uusi suosikki, gratiini, jota on myös todella helppo muunnella vähän sen mukaan mitä kaapissa on
Aasiassa monella keittiöllä on omat nyyttinsä – dumplingit, gyozat, wontonit. Perusmaut ovat kaikissa samansuuntaiset ja usein aika tyypillinen täyte valmistetaan jauhetusta possusta
Jos saisitte valita uuden ajan ja paikan, jonne syntyä ja jossa elää, miten valitsisitte. Haluaisitteko kävellä pellavatoogassa muinaisen Niilin rannalla tai ratsastaa sulkapäähineestä kiinni pitäen halki komeimman preerian
Ja koska aikaisemmin oli puhetta Pariisista, niin laitan loppuun vielä muutaman kuvan, ihan vaan postatakseni kerrankin jotakin muuta kuin kuvia ruoasta
Laskeskelin käyneeni elämäni aikana yli kahdessatuhannessa eri ravintolassa, ja luulin, että Sydneystä, Nizzasta, Pariisista tai San Franciscosta löytyisivät ykkkösuosikkini, vaan toisinpa kävi
Tässä siis vähän tunnelmakuvia viime viikonlopulta, muutama asukuva ja reseptit illan tarjottavista. Viime viikonloppuna juhlittiin rakkaan Noora serkkuni 24-vuotis synttäreitä meidän kämpillä
If the doughnut is stuck on the little piece of parchment, just put it gently into the oil, paper and all, and the paper will detach itself within moments and you can just pick it away
Loppuun tunnelmakuvia mökiltä ja kyliltä. Kuten jo aikaisemminkin on tullut kerrottua, on minulla monta erilaista kaverijoukkoa, joiden kanssa tehdään eri asioita
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.