1, aina
sotkussa. Likaista pyykkiä, puhdasta pyykkiä... ihan sitä normikuviota toisaalta täälläkin. Hetkisen ajan kestää kondiksessa siivouksen jäljiltä kunnes taas koko paletti leviää. Johtunee tosin myös siitä, että meidän kodari on todella pieni, oikeastaan vain käytävä ulos takaovelle.
Eilen Mimmin keittiössä leivottiin koko päivä, ihan kun ennen vanhaan. Sitten olikin kyllä rätti-poikki olotila iltasella, mutta onpa pakastinkin pullollaan niin suolaisia kuin makeitakin leivonnaisia
Tämä herkullinen nutella-suklaamoussetäyte vilahtikin jo blogissa aiemmin, mutta koska nyt on kyse näin herkullisesta reseptistä on se ansainnut paikkanssa ihan omassa ja samalla vuoden ekassa postauksessa
Reilu vuosi sitten osallistuimme oululaisella ruokabloggaajaporukalla Makukellarin järjestämälle mukavan rennolle ja samalla opettavaiselle kiinalaisen ruoan kokkauskurssille
Oma suosikkirisottoni sisältää joko erilaisia sieniä tai vihreää tankoparsaa. Myös sipulia risotostani löytyy, sillä se tuo ihanaa makua riisipohjaan ja pyöristää makuja kivasti
Tunnustan, olen raakakakkufani. En oo maistanut yhtäkään raakakakkua, joka ei olisi ollut hyvää, mutta tämä porkkana raakakakku on kyllä yksi parhaista
4/16/2014. Mokkapalat äiteen tapaan. Mokkapaloja (tai tuulamon torttua) on leivottu koulun kotitaloustunneilla ja kodeissa useamman vuosikymmenen ajan, eikä sen suosio taida olla laskusuunnassa vieläkään
Ravitsemuterapeutti suositteli, että siirtyisin joksikin aikaa gluteenittomaan ruokavalioon. Ajattelin, että ei siitä minulle varmaan mitään haittaakaan ole, koska kotimaiset perusviljat tuottavat ongemia suolistossa ja vatsassa
Lähti lapasesta, tiedän ja tunnustan sen heti. Ihan aluksi minun piti tehdä vain helppo brownie. No se oli niin nopsasti sekoitettu, että halusin siihen vähän jotain lisää
Kukkakaalia rouhittuna pizzapohjaan, kuulostaa erikoiselta, mutta toimii erinomaisesti. Kukkakaalipizzan pohja on tehty kukkakaaliriisistä ja kananmunista
Tunnustan. Minä en ole leivontaihminen. Olen siinä mielessä hyvinkin epätäydellinen bloggaaja, että minulla ei ole viittä erilaista piirakkapohjan ohjetta essuni taskussa, joista voisin valita sopivimman kullekin täytteelle, suolaisille, makeille, ja suositella herkkuohjeitani teille rakkaat lukijani (haluaisin toki
Oh my my, mikä ihana uusi makuelämys. En ollut tätä ennen koskaan maistanut perunagnoccheja, minkä kyllä nyt tunnustan häpeällisesti, koska olen todellinen Italia-fani ja nämä olivat niiiin hyviä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.