Suolaa pataan ei tarvitse lisätä, koska pavut ja makkarat tuovat oman annoksensa suolaa ateriaan. Nykyään kauppojen raakamakkara valikoimat alkavat olemaan kohtuu ok tasolla
Tämä mausteinen ja ronski chorizopasta onnistui niin hyvin, että sen resepti on pakko jakaa. O on jo kauan himoinnut chorizo makkaraa ja kun se viime viikolla sopivasti sattui Lidlissä olemaan alennuksessa, ostimme pötkön kokeiluun
oreganoa ja basilikaa (tuoretta tai kuivattua). Viime viikon opiskelupiiri sai kokea kaikenlaisia jännittäviä ruokahetkiä (Sanna, en puhu siitä kanasta)
Tuoreet paprikanpalaset päälle ja sitruunan lohkot. Paella on espanjan, Valencian alueelta lähtöisin oleva ruokalaji ja heti alkuun se on saanut nimensä valmistustavasta
Tähän kastikkeeseen pehmeyttä tuo kuitenkin creme fraiche ja tomaattisuus ei ole hallitseva maku. Meillä suosikkeja on tagliatelle (ja joskus lisäksi juustoraviolit) vihreän pestokastikkeen ja fetasalaatin kanssa, avokadopasta, pastaa sienipekonikastikkeen kanssa ja uusimpana suosikkina tämä chorizopasta, jota olemme valmistaneet nyt pariin otteeseen
J. a. l. k. u. n. v. o. i. s. e. t. ä. m. h. r. ,. y. ö. p. z. g. (. +. ). j. K. d. T. I. A. R. -. P. 4. 2. 5. 0. 1. 7. S. 3. %. 6. *. N. L. f. M. w. H. E. c. b. /. "
Ja tuo Sol-bisse sitruunan kanssa on kiva komppi sekaan. BROILERIN SYDÄNTÄ VALKOSIPULIVOISSA. Broilerin sydän, se napakka tiukkalihaksinen aliarvostettu makupala
Paras kaalilaatikko. Viikko alkaa tällä kertaa kaalilaatikolla. Sitä kun ei ole tullut tehtyä aikoihin. Itsetehty kaalilaatikko on paras kaaliruoka mitä tiedän ja näin ollen se kuuluu ikisuosikkeihin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.