Lohifilén saa maukkaaksi ja kalan nahan rapeaksi, jos malttaa odottaa. Filé on hyvä suolata ajoissa. Suolaa lohi reippaasti ja anna kalan imeä suola itseensä jääkaapissa pari tuntia
Tämä on Donna Leonin hauskasta keittokirjasta. Kirjahan rakentuu komisario Guido Brunettin ratkaisemien murhien ja rikosten ympärille-ne sijoittuvat Venetsiaan ja kirjoissa ruualla on aina erittäin suuri osuus
Niin kuin minulla on usein tapana, alan tehdä ruokaa vasta sitten kun on jo kauhea nälkä. Silloin ei todellakaan tule mieleen ruveta selailemaan keittokirjoja, vaan ottaa vaan kaapista mitä löytyy ja tekee ruokaa
ruodotonta merilohifileetä. 1 kg ruodotonta merilohifileetä. Meillä on syöty taas sen verran taajaan lohta, että piti miettiä lohelle resepti, jota ei ole tullut vielä kokeiltua
Hölskypotut, hyrskypotut, kesäpotut, hölskyperunat. Hölskypotut ei ole mikään uusi keksintö, mutta en ollut kuitenkaan kuullut niistä ennen kuin nyt, kun lehdissä ja somessa niitä aloitettiin kilvan hehkuttamaan
600 - 700 g ruodotonta lohi- tai kirjolohifileetä. 600 - 700 g ruodotonta lohi- tai kirjolohifileetä. Suomessa on ollut menossa nyt kukkakaalitalkoot, koska kolean kesän vuoksi sato valmistui yhtäaikaa
Syön salaattia käytännössä kaksi kertaa päivässä - lähes aina lounaalla sekä illallisella. Viime viikolla perinteinen salaattipohja kurkulla ja tomaatilla alkoi kyllästyttää
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.